reklama
Sylwestrowa
Fanka BB :)
Ruchy słabsze - jedz do szpitala!
Objawy jak na poród, ale nie wiem dlaczego szukasz odpowiedzi na forum czując, ze ruchy dziecka są słabsze?!
Objawy jak na poród, ale nie wiem dlaczego szukasz odpowiedzi na forum czując, ze ruchy dziecka są słabsze?!
KatJak
Jesteś w 40tc, nie rozumiem czemu nie jedziesz na ktg sprawdzić co się dzieje ... Może właśnie zaczyna się poród, może trzeba sprawdzić co z dzieckiemWitajcie o czy może świadczyć
Wodnisty przezroczysty śluz.
Ból krocza oraz pośladków.
Ból szybok ustępuje.
Zdążają się również często silne bóle w dole pleców promieniujących do pośladków, też mijają dość szybko.
Zdążają się również bóle jak na okres i skurcze.
Ruchy od jakiegoś czasu są słabsze.
Dodatkowo doszła straszna zgaga i nic nie pomaga wcześniej wypiłam szkalnke mleka i pomogło a teraz już nic nie pomaga.
Wczoraj byłam na ktg oraz u ginekologa i z dzieckiem wszystko dobrze mówił że ruchy będą słabszeJesteś w 40tc, nie rozumiem czemu nie jedziesz na ktg sprawdzić co się dzieje ... Może właśnie zaczyna się poród, może trzeba sprawdzić co z dzieckiem
asia.joanna
Ale to było wczoraj, a dzisiaj jest dzisiaj. Ja na pewno bym nie czekałaWczoraj byłam na ktg oraz u ginekologa i z dzieckiem wszystko dobrze mówił że ruchy będą słabsze
Może źle napisałam albo źle każdy rozumie.A może przez te bóle nie czujesz, że się rusza? Tak czy siak, porod się pewnie zaczyna.
Na zgage polecam syrop gaviscon
Ruchy cały czas czuje tylko nie są tak mocne jak wcześniej.
Elencza
Jeśli to poród to normalne. Mój syn też był mało ruchliwy ma jakiś czas przed porodem.Może źle napisałam albo źle każdy rozumie.
Ruchy cały czas czuje tylko nie są tak mocne jak wcześniej.
reklama
frez.ja1987
U mnie jak śluz zmienił konsystencję na wodnisty to zwiastowało to poród. Ale to U MNIE. U Ciebie to może być zupełnie co innego. Nie rozumiem dlaczego nie skontaktowałaś się z ginekologiem lub nie pojechałaś na IP. To, że wczoraj na wizycie było wszystko ok, nie znaczy, że nie mogło ulec zmianie. Tym bardziej, że ruchy osłabły. Przez forum nikt ani Ciebie ano dziecka nie zbada. Nikt nie wie skąd te zmiany.
Czasami mam wrażenie, że niektórym dostęp do internetu nie służy...
Czasami mam wrażenie, że niektórym dostęp do internetu nie służy...
reklama