reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

11 dzień bez miesiączki. Negatywny test..

Cxz

Hej, jeśli was spotkało coś podobnego to proszę pomóżcie.
Dziś jest 11 dzień spóźnia mi się miesiączka, a 37 dzień cyklu. Robiłam test wczoraj popołudniu i negatywny, zrobiłam też dziś z samego rana, ale również to samo. Jeśli chodzi o jakieś dolegliwości to bolały mnie piersi, potem miałam 2 dni spokoju a teraz znów mnie bolą. Ból brzucha to jedynie czasem zabolą mnie jajniki ale to tak dwa razy dziennie i pozatym nic. Jedynie co drugi dzień mam małą biegunkę i czasem mnie mdli plus zawroty głowy ranem. Cykle miałam zawsze co 24-26 dni cyklu regularnie. Od 3 miesięcy spóźniał mi się okres max 6 dni, a teraz już wiariuje. Co o tym myślicie?

reklama
Jakbys byla w ciazy to testy by wyszly
Mialam podobna sytuacje bo mi sie spoznil 4 dni zrobilam test i wyszedl negatywny i po 3 dniach okres
Najlepiej zebys poszla do lekarza bo 11 dni to dosc sporo albo sprobuj sie rozluznic bo stres dobrze nie wplywa na okres

Do góry