reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystroje wnętrz - kącik malucha

No właśnie morka... trzeba mieć zdolności :-) a mnie to nawet ciężko prosto coś uciąć a co dopiero narysować :-)
Pochwal się swoimi pracami ;-)

reklama
Pokoju jeszcze nie mam przygotowanego ale łóżeczko już dawno kupione, pościel taką chcę kupić na dniach, lampka kupiona w Biedronce, naprawdę daje super efekt:tak: i mało prądu zużywa bo tylko 5W

Załączniki

• 3el_safari_530_q8 .jpg
    3el_safari_530_q8 .jpg
    91,4 KB · Wyświetleń: 124
  • Zdjęcie007.jpg
    Zdjęcie007.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 130
No to wkleje taki wstepny projekt naszej sypialni, nawet dzielem mojego meza sie pochwale:tak:-sufitem, na poczatek bedzie kołyska zamiast łóżeczka ale póki co jest u kuzynki jeszcze...wladowałam łóżeczko i strasznie ciasno sie zrobiło:szok:nie wiem czy bede jeszcze dekorowac naklejkami zobaczymy...

Załączniki

• IMG_3053.jpg
    IMG_3053.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 260
  • IMG_3054.jpg
    IMG_3054.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 247
  • IMG_3056.jpg
    IMG_3056.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 242
  • IMG_3055.jpg
    IMG_3055.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 223
Anulka, kto tam mieszka koło łóżeczka na podłodze :-D Ale fajnie :-D
Masz tak ustawione łóżeczko, że wg mnie naklejek nie ma gdzie ... i dość kontrastowe ściany. Mnie się podoba bez naklejania już - ale to wszystko rzecz gustu ;-)

też mi się wydaje że obrazki to mogłoby być za dużo... z drugiej strony jakieś większe obrazki w stonowanej ramie byłoby jak najbardziej ok :-)

Anulka super mi też się wydaje że naklejki są zbędne za dużo się dzieje na ścianie ;-):tak:a miejsca wcale nie tak mało ja to mam klitki a nie pokoje ledwo kołyska weszła bym mogła otworzyć szafę i tak nie całkiem sie otwiera :tak:więc to dopiero ciasnota ;-)a mężowi brawa się należą :tak:

Gosieekk fajne łóżeczko i pościel a lampka to do gniazdka czy taka do postawienia ?

Ja dziś zmieniła ustawienia łóżeczek dziewczyną i chyba zdecyduję sie na jakieś naklejki muszę męża namówić :sorry:

Też jestem tego zdania, juz i tak jest zbyt pstrokacie.. a pod łóżeczkiem mieszka Koka tyle że ulokowac musze ja gdzie indziej:tak:

Załączniki

• IMG_2761.jpg
    IMG_2761.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 156
reklama
Do góry