reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mamakaja, pięęęękna tempka! Jak kupisz czuły test, to bez znaczenia czy rano czy w dzień. :tak: Mocno trzymam kciuki! Mnie też w obu ciążach brzuch bolał jak na @. W pierwszej ciąży to wręcz byłam pewna, że w ciąży nie jestem, bo brzuch mnie zaczął boleć już kilka dni po owu. :-D
Misia, super, że jesteś tak pozytywnie nastawiona! Uda się na pewno. Wyluzujecie i będzie bobo.
Krystianmartin, słabej wiary jest Twój mąż. Do dzieła. ;-)

reklama
mamakaja Za II kreseczki. Faktycznie wytrwała jesteś.
krystian ja te z słyszałam że czasami kobieta zdrowa a blokada psychiczna powoduje ze nie może zajsć w ciąże. A jak odpuści zachodzi. Ale ja bym tak samo jak ty nie potrafiła tak nagle jednego dnia powiedziec odpuszczam i odpuścić-to nie jest łatwe-. Dobrze ze macie relaksik, drineczki, oplanie to tez dużo może pomóc.
elmo właśnie przetrwa się wszystko.

Misia @ mam mieć w niedzielę.Ja jeszcze do apteki nie poszłam,tak długo się zbieram.Chyba faktycznie poczekam do niedzieli jednak bo się nakręce na ciążę a tu @ przyjdzie......
Ale mimo wszystko dziękuję każdej z Was za wsparcie:-)

Ostatnia edycja:
Jejku Dziewczyny jesteście super a moje nastawienie jest takie dzięki Wam to Wy stawiacie mnie do piony i dodajecie wiary :-)
Mamakaja postaraj się wytrzymać jak najdłużej :-)

Hej Dziewczynki, piszę z telefonu, właśnie czekamy na przeprawę promem w Świnoujściu :)
Mamakaja z niecierpliwością czekam na wyniki testu!!!! &&&&&&&&&&&&& Ja w pierwszej ciąży testowałam po południu, nie wytrzymałam :) I wyszły II ale to było w terminie @ poza tym chłopak, więc u Ciebie może jeszcze nie wyjść...
Misia super ze optymizm Cie nie opuszcza! To będziemy się starały mniej więcej w tym samym czasie - u mnie owu około 30-31.07 będzie, jak u Ciebie? Oczywiście zaczynam już teraz właśnie @ sobie poszła, w sam raz przed plażowaniem ;)
Za wszystkie ciężaróweczki i te czekające na dwie kreseczki - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A z bocianami ja się nie lubię, w tym cyklu jechałam samochodem i dosłownie 3 metry ode mnie leciał równolegle ze mną i co? I nie przyniósł nic. Teraz chyba bym musiała całe stado spotkać żeby odczytać to jako znak ;)

witam Was z rana no i niestety cała noc budził mnie tak potworny ból jajników jak nigdy a rano poczułam że jest , trochę wcześniej więc nie wiem dlaczego ale coś u mnie musi być nie tak no cóż może faktycznie przez tą żurawinę po owulacji?
w tym cyklu tylko wit.b i magnez po owu będę brać
szkoda ale w tym czasie teściowa dała mi się we znaki i kto wie czy z tego lipa nie wyszła a co do bocianów to mi jak byliśmy w Polsce bardzo dużo przelatywało i lipa

Znające się na tych dniach księżycowych czy możecie mi podpowiedzieć dni ok 27-30.07 to dziewczynkowe czy nie?

ja już na prawdę nie wiem dlaczego nigdy wcześniej nie miałam problemu z zajściem zaledwie minął 1 rok jak byłam 2 razy w ciąży za 1 razem więc dziwne

reklama
Oczy niebieskie widzę że byłaś super przygotowana i z tego na pewno już jest śliczny synuś :tak:
Elmo i jak tam odpoczęłaś przy wczorajszym wolnym dniu? jak tak czytam te Twoje dolegliwości ciążowe to sama bym chciała już je mieć :-) ale tempka na to nie wskazuje bo zamiast rosnąć spada z dnia na dzień... pewnie nici z tego cyklu i już układam plan na następny
Antosia widzisz co się u mnie dzieje ale za to u Ciebie, super idzie w górę &&&&&&&&&&&
Misiaa jednak @ przyszła, co za wredna małpa! ale cieszy mnie Twoje pozytywne nastawienie i zobaczysz że kolejny miesiąc będzie Twój :tak:
Ewelin czyli patrzyłaś na ten chiński i wychodzi Ci dziewczynka a z chłopcami Ci się sprawdził? a zobacz czy ten też Ci się sprawdza i jak teraz wychodzi:
Kalendarz chiński płeć dziecka bo ja zamierzam na ten patrzeć bo z synkiem mi się sprawdził
Dorcia moim zdaniem też miałaś owulkę 13-stego więc ovufriend na pewno źle zaznaczył a tempka cały czas w górze więc &&&&&&&&&&
Mamakaja wow jaki ładny wykres :tak: ja bym zrobiła jutro rano test ;-)
Krystianmartin owocnych staranek i działaj nawet blisko owulki wtedy mogą być większe szanse ;-)
Matik lepiej nie bierz żurawiny po owulce bo tak na prawdę nie wiadomo jak może zaszkodzić ale skoro wszędzie pisze żeby brać tylko do owulacji a po nie bo może powodować poronienia to coś w tym jest. lepiej nie ryzykować. w taki razie trzymam mocno &&&&&&&&&&&&& za nowy cykl żeby był tym szczęśliwym :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry