reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Ja tak szczerze myślałam, że jest Nas jeszcze mniej 😅
Przypomnę jeszcze popołudniu i jak się nikt nie zgłosi to jutro rano załatwię tą grupę :)
Myślę, że czekanie też nie wiadomo ile czasu nie ma większego sensu, jak ktoś nie zagląda do nas regularnie i nie widział, że od dobrych kilku dni jest wałkowany temat grupy zamkniętej to i na zamkniętej zapewne nie będzie aktywny, a fajnie jakbyśmy tam stworzyły taką fajną społeczność, regularnie rozmawiały itp. :)

Ostatnia edycja:
Cześć u mnie dzisiaj może być czasem mam odruch wymiotny ale nie jest źle 🙂 ładna pogoda więc i humor lepszy. Spać to i mi się chce ale w dzień mam problem żeby usnąć. Ktoś ma w tym tyg wizytę?
Ja mam dzisiaj po południu. To moja pierwsza wizyta 🙂 miałam poczekać, ale mocno wymiotuję i ciągle śpię - nie daję rady pracować 😞

Mi zmieniła się data porodu.
Z om wychodziło na 12.11
Z usg na 05.11
Próbowałam znaleźć coś na szybko w internecie i zazwyczaj wiek ciąży jak już coś to jest ewentualnie młodszy a nie starszy. Jak tak dalej pójdzie to coś czuję, że urodze jeszcze w październiku.

Tak biorę cały czas witaminy i na mdłości tylko takie leki bez recepty. Z jedzeniem zauważyłam, że mam tak samo, mało, a często działa. Wtedy dopiero jest znośnie, ale jak tylko raz zrobię za długą przerwę to mnie męczy. Dzięki. ❤️
Popros lekarza o receptę na xonvea, ja bez tego bym się z toalety nie ruszała .. wkoncu zaczynam jeść dzięki temu

Hello, u mnie dziś dobre samopoczucie, wczoraj było gorzej. Ale u mnie to tak w kratkę - dzień tak, dzień tak.
Ja też czuje że teraz to mam krótkie nerwy 🫣 byle co potrafi mnie z równowagi wyprowadzić.
Odliczam dni do kolejnej wizyty, to już za tydzień, mam nadzieję że nic się nie zmieniło i w dalszym ciągu jest dobrze 🤞

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry