reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie w Krakowie można zrobić USG stawów biodrowych?

bezpłatnie można też wykonać usg na wielickiej 25 i terminy są dostępne szybko bo mąż był tam 02.07. i pani mu zaproponowała 06.07. tyle że nasze maleństwo jeszcze nie miałoby 6 tż więc wzięliśmy późniejszy termin

reklama
bezpłatnie można też wykonać usg na wielickiej 25 i terminy są dostępne szybko bo mąż był tam 02.07. i pani mu zaproponowała 06.07. tyle że nasze maleństwo jeszcze nie miałoby 6 tż więc wzięliśmy późniejszy termin

A mogłabyś napisać co dokładnie jest na tej wielickiej 25, to jakaś przychodnia? Bo nie mogę znaleźć :/ Może masz jakiś numer telefonu tam?

Ja szukając miejsca gdzie zrobię to badanie za darmo zadzwoniłam w końcu na krakowską całodobową informację medyczną. Okazało się, że jest jakaś akcja właśnie robienia za darmo badania stawów biodrowych, podała numer telefonu na Al. Pokoju. I faktycznie - załapałam się za free :-). Jak ktoś potrzebuje - warto zadzwonić na infolinię 12 661-22-40.

Edit: Nie na Al. Pokoju tylko na Grzegórzeckiej ;-).

Ostatnia edycja:
Gdyby ktoś chciał teraz robić usg - właśnie dzwoniłam na infolinię - do nowego roku na pewno nie będzie żadnej akcji darmowych badań, więc zostaje zapłacić tylko z własnej kieszeni....

Mojemu synkowi tez badała bioderka dr. Cyrul i także uważam, że to fajna lekarka. Badanie robiłam w Diagnozie na ul. Zaczarowane koło 5, tel tel. (12) 638 04 73. Cena chyba 80 zł pół roku temu

W końcu zrobiliśmy badanie w Centrum Medycznym Liszki u dr Kotulskiego - bardzo fajny lekarz, przy okazji pokazał jak prawidłowo nosić małą i pogadaliśmy o nosidełkach i chustach. Cena 100zł.

witam :)
czy ktoś ma sprawdzone miejsce na wykonanie usg bioderek w ramach nfz? Niestety na siemiradzkiego, piastów te badania są odpłatne. Na skarpę póki co się nie mogę dodzwonić.
Dzięki za info

reklama
Do góry