reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie w Krakowie można zrobić USG stawów biodrowych?

reklama
elianka dzieki za info
niestety dzwonilam i najblizszy termin na 30.04 wiec dla nas za pozno. pojdziemy prywatnie

DIAGNOZA - ul. zaczarowane koło 5 koszt 100zł
Telefon:12 638 04 73
Telefon kom:660 446 574
794 500 905

dzwoncie nawet miesiac wczesniej.

USG- ul. Szwedzka 27, samo USG 70zł, z konsultacja 100zł ( terminy bez konsultacji na nast. dzien, z konsultacja okolo 2 tyg).
[h=2]tel./fax 12 267-69-66[/h]
pon - pt.09.00 - 19.00
sob.10.00 - 14.00

Diagammed - ul. Wiślna 9/2 - nie znam ceny, ale tez podobno dobrze robia.
Telefon: (12) 421-89-51
Telefon: (12) 422-85-54

pon.-pt. 8.00--19.00
sob. 10.00-13.00

Ja byłam na szwedzkiej bo tylko tam zmiescilam sie w terminie, chcialam na zaczarowane kolo ale miesiac czekania, a to za pozno. Ogolnie sobie chwale.

ja robiłam swojemu na kremerowskiej w przychodni szpitala siemiradzkiego, u pana dr Pachacza tam jakiś program mieli że było za darmo ale nie wiem czy jeszcze jest, musisz sobie zadzwonić i zapytac

reklama
Czesc dziewczyny,
Powiedzcie co pisze wam pediatra na skierowaniu?

Bo mnie trochę moja lekarka zbiła z tropu- twierdząc ze nfz nie pokrywa tego badania.
I napisała mi skierowanie do poradni neuroortopedycznej.

Do góry