reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Ja też na początku dzwoniłam do tych najbardziej polecanych ale od wszystkich się odbijałam... W rezultacie umówiłam się tam gdzie chciałam na samym końcu ale nie ze względu na opinię tylko odległość od domu :/ ale za to pani bardzo sympatyczna, wszystko dokładnie opowiedziała, także liczę na to że będzie okej :)
A powiedz czy myślałaś jeszcze o dodatkowym badaniu prywatnie?

Hej. Ja też po pierwszej wizycie dzisiaj . Z USG 8+3 . Kropka ma 1.93 cm . Kolejna wizyta za dwa tygodnie i dopiero wtedy mój lekarz założy kartę i da skiero na prenatalne . Jakoś mam wrażenie że zwleka z tym a wszystkie co miały wizyty już mają i karty i poumawiane wizyty prenatalne

Ja dostałam tylko jedno miejsce od Pani doktor gdzie mogę zrobić prenatalne i tam sie umówiłam, ale to 70km dalej i byłam przygotowana, że w mojej mieścinie i tych dookoła nie będzie takiego miejsca i będę musiała jechać trochę dalej. Więc wielkiego wyboru nie miałam, ale jak dzwoniłam to Pani znalazła dla mnie od razu termin 🙂

Hej. Ja też po pierwszej wizycie dzisiaj . Z USG 8+3 . Kropka ma 1.93 cm . Kolejna wizyta za dwa tygodnie i dopiero wtedy mój lekarz założy kartę i da skiero na prenatalne . Jakoś mam wrażenie że zwleka z tym a wszystkie co miały wizyty już mają i karty i poumawiane wizyty prenatalne
Ja jeszcze nie mam karty ciąży. Mi moja Pani ginekolog powiedziała, że założy na następnej wizycie, ale skierowanie na prenatalne dała od razu jak tylko byłam i było serduszko 🙂

Aaaa ja zrozumiałam, że @agula_83 była na badaniu krwi 😅
Ja swoje robiłam wszystkie prywatnie, bo tylko prywatnie prowadzę ciążę 🙂
Bo byłam dziś na badaniu krwi. Ciążę też prowadzę prywatnie bo wszystkie moje wcześniejsze ciąże były trudne i mam sprawdzoną lekarkę której ufam. Więcej opowiem o sobie na zamkniętej grupie.

Ja dziś mam wizytę 9+6 i będę miała dopiero zakładana kartę. Badanie prenatalne i tak zrobisz między 11 a 14 tygodniem.

reklama
Do góry