reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Tak jak podejrzewałam- pani doktor napisała żeby się umówić 4 tygodnie po transferze na wizytę. Wypada 14.11 z tym że tego dnia przyjmuje tylko na rano i raczej bardziej mi pasuje 18.11. Będę później dzwonić na infolinię i zobaczymy co powiedzą, jakie wolne godziny są
Wy tu jak najszybciej wizyty a ja patrzę umówić później xd

Ja się coraz bardziej nakręcam, czytam te różne fora i czytam. Jednej nie dobrze, druga ma zgagę, trzecia znowu coś a u mnie nadal nic poza tym co pisałam. Ehh i tak mi się źle to kojarzy :( bo wtedy też tak miałam :( zwariuje do wtorku do wizyty

Tak jak podejrzewałam- pani doktor napisała żeby się umówić 4 tygodnie po transferze na wizytę. Wypada 14.11 z tym że tego dnia przyjmuje tylko na rano i raczej bardziej mi pasuje 18.11. Będę później dzwonić na infolinię i zobaczymy co powiedzą, jakie wolne godziny są
Wy tu jak najszybciej wizyty a ja patrzę umówić później xd
Mi lekarka z kliniki sama wyznaczyła termin na 3tyg po transferze, też myślałam że później będę miała przyjść :)

Ja się coraz bardziej nakręcam, czytam te różne fora i czytam. Jednej nie dobrze, druga ma zgagę, trzecia znowu coś a u mnie nadal nic poza tym co pisałam. Ehh i tak mi się źle to kojarzy :( bo wtedy też tak miałam :( zwariuje do wtorku do wizyty
no to najlepsza rada to chyba wyłączyć internety i zająć czymś głowę 🙈

Mi lekarka z kliniki sama wyznaczyła termin na 3tyg po transferze, też myślałam że później będę miała przyjść :)
Mi właśnie dziś odpisała że mam przyjechać 4 tyg po transferze. Ogólnie może bym celowała w poniedziałek 3 dni wcześniej ale wypada święto także niestety. A mój mąż ma mało urlopu dlatego wolimy termin popołudniowy. 18.11 wypadają pierwsze urodziny mojego synka więc jak jeszcze zobaczymy w tym dniu serduszko to już chyba piękniej być nie może

U mnie pęcherzyk 7mm z pęcherzykiem żółtkowym :)

Załączniki

• IMG_0214.jpeg
    IMG_0214.jpeg
    107,5 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Mi właśnie dziś odpisała że mam przyjechać 4 tyg po transferze. Ogólnie może bym celowała w poniedziałek 3 dni wcześniej ale wypada święto także niestety. A mój mąż ma mało urlopu dlatego wolimy termin popołudniowy. 18.11 wypadają pierwsze urodziny mojego synka więc jak jeszcze zobaczymy w tym dniu serduszko to już chyba piękniej być nie może
Ja też mam wizytę 4 tyg po

Do góry