reklama
Ale przed owulacja był tylko ten jeden stosunek i np kolejny minimum 4 dni po ?Ja zaszłam w 8dc, przy cyklach standardowo 28-29 dni![]()
Llllloooo 7 dni przed i żaden inny stosunek przed owulacja jak i po około 4 dni minimum ? A owulację miałalas tak jak zawsze i objawy owulacji ?Ja zaszłam tydzień przed owulacją więc wszystko jest możliwe.jeśli plemniki mają dobre warunki i są dobrej jakości to myślę, że jest szansa na zajście w ciążę ze stosunku kilka dni przed owulacją.
![]()
Mi wychodzi że od stosunku do owulacji wychodzi 4-5 dni bo dopiero zaczyna mnie coś brzuch pobolewac ale zazwyczaj na owu kół mnie jajnik a tu dziś troszkę w lędźwiach boli i podbrzuszeJa zaszłam tydzień przed owulacją więc wszystko jest możliwe.jeśli plemniki mają dobre warunki i są dobrej jakości to myślę, że jest szansa na zajście w ciążę ze stosunku kilka dni przed owulacją.
![]()
Mi wychodzi że od stosunku do owulacji wychodzi 4-5 dni bo dopiero zaczyna mnie coś brzuch pobolewac ale zazwyczaj na owu kół mnie jajnik a tu dziś troszkę w lędźwiach boli i podbrzuszeJa zaszłam w 8dc, przy cyklach standardowo 28-29 dni![]()
Hope99
Fanka BB :)
Tylko jeden stosunek a raczej w sumie jeden dzień stosunkówLlllloooo 7 dni przed i żaden inny stosunek przed owulacja jak i po około 4 dni minimum ? A owulację miałalas tak jak zawsze i objawy owulacji ?

reklama
Mam na dzieje że u mnie będzie podobnie@Giga12 Był tylko jeden stosunek w cyklu, więc nie ma innej możliwości![]()