Aleksandraz9
Zaciekawiona BB
Witam. Od lutego teog roku staramy się o dziecko. Wiem że może być za wcześnie ale jednak się łudzę że się uda
Przeczytałam już chyba wszystkie możliwe fora i dobija mnie to że niektórym udaje się zajsc zaraz po odstawniu tabletek, inne dziewczyny pisały ze zaszły w pierwszym cyklu, drugim, trzecim i wiem że są też tacy co starają się latami czego bym już chyba totalnie nie przeżyła 

Od miesiąca robię testy owulacyjne, zamówione z allegro ale odnoszę wrażenie że albo u mnie się nie sprawdzają albo ze mną jest jakiś problem
W dni które według kalendarzyka mam dni płodne, testy pokazują albo mega bladą kreskę albo wcale. Teraz jestem kilka dni przed okresem, powinnam dostać planowo w weekend i modlę się żeby jej nie było
I nie wiem od czego to zależy ale robiąc test owu wczoraj wyszła druga czerwona kreska a chyba nie powinna? Oczywiście już się naczytałam że testy owulacyjne wykrywają ciążę, że się to u niektórych sprawdziło i juz narobiłam sobie nadziei
Objawy mam jak przed każdą miesiączka, wyższa temperatura, bóle podbrzusza, wahania nastrojów i tkliwe piersi. Powiedzcie mi dziewczyny czy tylko ja już popadam w jakąś paranoje czy któraś z Was też tak to przeżywała?
Dodam że w tamtym miesiącu wynik testu ciążowego negatywny a teraz robiłam 4 dni temu i też negatywny ale nie wiem czy nie za szybko i poczekać do weekendu