Hej, co polecacie na prezent urodzinowy dla 2-latki? Od razu zaznaczam, że prezent maks. do 100 zł, nie musi być zabawką, może być coś bardziej pamiątkowego, ale jeśli zabawka to myślałam o jakieś bardziej kreatywnej, rozwojowej. Dodam, że ma to być prezent dla chrześnicy i nie do końca wiem jakie zabawki już ma - niestety dzieli nas odległość ponad 250km. Nie piszcie żeby zapytać rodziców co by chciała/chcieli, bo to nie przejdzie, a kasy nie chcę dawać, bo to mało ambitne
Dziewczynka jest dosyć ruchliwa, ale lubi czasami posiedzieć i np. poukładać puzzle. Pomocy! 
reklama
Z kreatywnych przychodzą mi do głowy:
1. Kulodrom
2. Tablica manipulacyjna - powinnaś coś znaleźć w zakładanym budżecie (np. Link do: Tablica Manipulacyjna Motoryczna Melisa Edukacyjna)
A z zabawek przychodzi mi jeszcze - gra w łowienie rybek, klocki (duże wafle) i zestaw myszki do przebierania (np. Link do: Drewniane myszki do ubierania ubieranka Goki wys24)
1. Kulodrom
2. Tablica manipulacyjna - powinnaś coś znaleźć w zakładanym budżecie (np. Link do: Tablica Manipulacyjna Motoryczna Melisa Edukacyjna)
A z zabawek przychodzi mi jeszcze - gra w łowienie rybek, klocki (duże wafle) i zestaw myszki do przebierania (np. Link do: Drewniane myszki do ubierania ubieranka Goki wys24)
kiwaczka89
Fanka BB :)
A play doh- Ciastolina? Sama mam 2 letnią córkę i to jest mega zabawa
Właśnie play doh to jest to o czym też pomyśleliśmy i kupimy to na mikołaja. To na pewno super zabawa, sama bym się pobawiłaA play doh- Ciastolina? Sama mam 2 letnią córkę i to jest mega zabawa
Podziel się: