Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja poszłam na wczorajsza też z jakimiś takimi obawami, których nie miałam we wcześniejszych ciążach. Dzidzia była taka mała że pani doktor nie mogła na początku jej wypatrzyć w macicy. Szukała i szukała, potem długo czy serduszko bije tak z dwie minuty szukała i jak się okazało że serduszko już bije to się chyba cieszyła bardziej niż ja
reklama
Kosinka94
Moderator
Ja z ogromnym brzuchem chodziłam i jakoś nikt nie chciał przepuszczać. Najgorsi byki mężczyźni w sile wieku, z największą życzliwością spotkałam się tylko ze strony starszych kobiet.Zapisując się na następną wizytę już mogłam skorzystać z pierwszeństwa. W 20 osób w kolejce było. Jak im powiedziałam że jestem w ciąży i nie muszę stać w kolejce to ale się burzyli
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Hej, hej. Ja dzisiaj też wizytuje. Boję się też... ale jechać mi się mega nie chce, chce mi się leżeć. Mam dopiero ok 17. Jeszcze muszę najmłodsza ciągnąć. Ja może trochę mniej będę obecną, bo mam mdłości takie coraz bardziej hardcorowe i myślę, że z dwa-trzy tygodnie (jak w poprzednich ciazach) mnie przeczołga i ciutke odpusci.
Trzymam kciuki za Wasze wizyty I witam nowe dziewczyny
Trzymam kciuki za Wasze wizyty I witam nowe dziewczyny
PasiastyOgon
Moderator
U mnie od rana rzyganko
Wizyta późno, bo dopiero 16:45... A jeszcze muszę nogi ogolić, nie wiem jak to zrobię
Wizyta późno, bo dopiero 16:45... A jeszcze muszę nogi ogolić, nie wiem jak to zrobię
A to nie ma co się pytać. Tak jest że kobiety w ciąży mają pierwszeństwo i nikomu nic się tego. Nawet się odzywać nie powinni. Mnie wczoraj mdliło i nie zamierzałam stać pół godziny w kolejce. Oburzali sie, ale korzystałam tylko ze swoich prawJa z ogromnym brzuchem chodziłam i jakoś nikt nie chciał przepuszczać. Najgorsi byki mężczyźni w sile wieku, z największą życzliwością spotkałam się tylko ze strony starszych kobiet.
Chce_byc_mama_wielu
Ja teraz robię tak, że gole się całą (nogi, okolice intymne i pachy xd plus depiluje twarz) dzień wcześniej na wieczór. Włosy aż tak nie odrastają na drugi dzień. Wtedy prysznic przed wyjściem z domu i gitara. Teraz też bym nie.miala siły się golić. Ale.musze obiad zrobić dla rodzinkiU mnie od rana rzyganko
Ciebie też tak piecze pozniej żołądek jak zwrocisz? Ja mam jeszcze często krew z popękanych naczynek z gardła xd mnie.na nogi stawia zupa, jakąkolwiek w sumie, ale najpierw to.musze Ja sobie ugotować xd
Serio
Bardzo rozumiem.. włączyłam pralkę i znowu łóżko. A tyle miałam do zrobienia. Tak mi źle, ble. Ale muszę się ogarnąć. A jak jutro wstać do pracy . Ale musimy dać radę.U mnie od rana rzyganko
reklama