reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2024

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja poszłam na wczorajsza też z jakimiś takimi obawami, których nie miałam we wcześniejszych ciążach. Dzidzia była taka mała że pani doktor nie mogła na początku jej wypatrzyć w macicy. Szukała i szukała, potem długo czy serduszko bije tak z dwie minuty szukała i jak się okazało że serduszko już bije to się chyba cieszyła bardziej niż ja 😂

reklama
Zapisując się na następną wizytę już mogłam skorzystać z pierwszeństwa. W 20 osób w kolejce było. Jak im powiedziałam że jestem w ciąży i nie muszę stać w kolejce to ale się burzyli
Ja z ogromnym brzuchem chodziłam i jakoś nikt nie chciał przepuszczać. Najgorsi byki mężczyźni w sile wieku, z największą życzliwością spotkałam się tylko ze strony starszych kobiet.

Hej, hej. Ja dzisiaj też wizytuje. Boję się też... ale jechać mi się mega nie chce, chce mi się leżeć. Mam dopiero ok 17. Jeszcze muszę najmłodsza ciągnąć. Ja może trochę mniej będę obecną, bo mam mdłości takie coraz bardziej hardcorowe i myślę, że z dwa-trzy tygodnie (jak w poprzednich ciazach) mnie przeczołga i ciutke odpusci.
Trzymam kciuki za Wasze wizyty I witam nowe dziewczyny :)

Ja z ogromnym brzuchem chodziłam i jakoś nikt nie chciał przepuszczać. Najgorsi byki mężczyźni w sile wieku, z największą życzliwością spotkałam się tylko ze strony starszych kobiet.
A to nie ma co się pytać. Tak jest że kobiety w ciąży mają pierwszeństwo i nikomu nic się tego. Nawet się odzywać nie powinni. Mnie wczoraj mdliło i nie zamierzałam stać pół godziny w kolejce. Oburzali sie, ale korzystałam tylko ze swoich praw

U mnie od rana rzyganko🤮
Wizyta późno, bo dopiero 16:45... A jeszcze muszę nogi ogolić, nie wiem jak to zrobię 🤢
Ja teraz robię tak, że gole się całą (nogi, okolice intymne i pachy xd plus depiluje twarz) dzień wcześniej na wieczór. Włosy aż tak nie odrastają na drugi dzień. Wtedy prysznic przed wyjściem z domu i gitara. Teraz też bym nie.miala siły się golić. Ale.musze obiad zrobić dla rodzinki ;)
Ciebie też tak piecze pozniej żołądek jak zwrocisz? Ja mam jeszcze często krew z popękanych naczynek z gardła xd mnie.na nogi stawia zupa, jakąkolwiek w sumie, ale najpierw to.musze Ja sobie ugotować xd

reklama
Do góry