reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Słowo "NIE" jest jedynym słowem, które Oliś wymawia bardzo wyraźnie I doskonale wie co ono oznacza Zresztą Jessiczka ma tak samo ;-) Oliś też strasznie uparty jest, ale nie wiem czy zwalać to na ZD, czy to cecha rodzinna ;-) Dziunia nie ma ZD, a uparta tak samo jak brat ;-) Mam nadzieję, że trzecia Córcia trochę odpuści z upartością, chociaż mój małż się śmieje, że naiwna jestem :-)
Hej :-)
Nie ogarniam ostatnio forum ale zagladam sie przywitać.
Kacha całusy od Fifka. Podziwaiam Was dziewczyny. Ja na moment bo dopadlo mnie jakies przeziębienie.A słowo 'nie" to chyba ulubione słowo dzieci :-) A ludzie...Ech..Oni niczego nie rozumieją...
Nie ogarniam ostatnio forum ale zagladam sie przywitać.
Kacha całusy od Fifka. Podziwaiam Was dziewczyny. Ja na moment bo dopadlo mnie jakies przeziębienie.A słowo 'nie" to chyba ulubione słowo dzieci :-) A ludzie...Ech..Oni niczego nie rozumieją...
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Bodzinka dziękuję za całuski i przekaż Fifkowi całuski od nas :-) Jessiczka ma jeszcze jedno ulubione słowo oprócz: nie :-) A mianowicie od rana do wieczora chodzi i gada: am Mogłaby cały dzień jeść ;-) Śmiejemy się z małżem, że ona je raz dziennie, rano zaczyna, a wieczorem kończy ;-)
W ten dzień jakże uroczysty,
w którym nasz Pan powstał,
oddajmy hołd nasz Jemu.
A ta chwila cudowna
niech zagości w sercu Twoim.
Już króliczek z barankiem
bawią się w koszyczku
jajo pomalowane w kolorach tęczy,
Kiełbaska z chrzanem
pięknie pchnie na stole.
A gdy najdzie poniedziałek,
niech na Tobie sucha nitka nie zostanie.
Wesołego Alleluja!
w którym nasz Pan powstał,
oddajmy hołd nasz Jemu.
A ta chwila cudowna
niech zagości w sercu Twoim.
Już króliczek z barankiem
bawią się w koszyczku
jajo pomalowane w kolorach tęczy,
Kiełbaska z chrzanem
pięknie pchnie na stole.
A gdy najdzie poniedziałek,
niech na Tobie sucha nitka nie zostanie.
Wesołego Alleluja!
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Bodzinko dziękuję :-) Co prawda ja nie obchodzę świąt Wielkanocnych, ale:
Wam Wszystkim życzę Wesołych Świąt :-)
Wam Wszystkim życzę Wesołych Świąt :-)
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
witajcie mamuśki
przeczytałam wasze forum i oczywiście zryczalam się na maksa
jesteście MEGA FANTASTYCZNE
pozdrawiam Was serdecznie
Kasia i Weronika z POR
przeczytałam wasze forum i oczywiście zryczalam się na maksa
jesteście MEGA FANTASTYCZNE
pozdrawiam Was serdecznie
Kasia i Weronika z POR
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Hej Kasiu, a czy POR to przepuklina oponowo rdzeniowa? Jak tak to mojej bratowej siostry synek też się urodził z tą wadą. Dzisiaj ma już 9 lat i jest wspaniałym chłopcem :-)
Pozdrowionka dla Ciebie i Weronisi :-)
Pozdrowionka dla Ciebie i Weronisi :-)
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
tak Kasiu to przepuklina oponowo-rdzeniowa
Weronika jest cudowna zresztą jak każde z "bardzo kochanych dzieci"
Weronika jest cudowna zresztą jak każde z "bardzo kochanych dzieci"
reklama
Mam taką informację, głównie dla rodziców z Warszawy: ta szkoła specjalna, o której pisałam w artykule o Piotrku, w czerwcu będzie organizowała jakieś imprezy otwarte, zdaje się piknik i zawody sportowe. Pani dyrektor zaprasza wszystkich serdecznie. Nie wiem, czy ta wiadomość pojawi się na ich stronie, ale na wszelki wypadek można śledzić Zespół Społecznych Szkół Specjalnych "Dać Szansę"
A w Dniu Matki w "Klanie" będzie pokazany występ serialowego Maciusia, zdjęcia kręcili właśnie w tej szkole i statystowało mnóstwo uczniów.
A w Dniu Matki w "Klanie" będzie pokazany występ serialowego Maciusia, zdjęcia kręcili właśnie w tej szkole i statystowało mnóstwo uczniów.
Podziel się: