reklama
Kachana dziekuje ze pytasz. Tak mialam tomograf i z tego co ja wyczytalam nie jest zle, przynajmniej tak mi sie wydaje. Tomograf potwierdzil zmiane, prawdopodobnie torbiel ale bez zmian ogniskowych, zapalnych i struktur litych- to dobrze. Mam za 2 miesiace powtorzyc USG ale juz chyba jestem spokojniejsza dziekuje bo całe zycie stanęło mi przed oczami ♡@nafoczka Im więcej milczysz, tym mocniej chciałabym Ci okazać wsparcie! Wychodź z tego obronną ręką!
@nafoczka uff dziękuję dałaś znać przytulam mocno teraz już musi być dobrze ❤❤❤Kachana dziekuje ze pytasz. Tak mialam tomograf i z tego co ja wyczytalam nie jest zle, przynajmniej tak mi sie wydaje. Tomograf potwierdzil zmiane, prawdopodobnie torbiel ale bez zmian ogniskowych, zapalnych i struktur litych- to dobrze. Mam za 2 miesiace powtorzyc USG ale juz chyba jestem spokojniejsza dziekuje bo całe zycie stanęło mi przed oczami ♡
plastulinka
Fanka BB :)
Nafoczka! Zamarłam jak czytałam wczesni3jsze wpisy. Całe szczęście to torbiel. Cieszę się z powodu szwagra. Cud!
Czesc dziewczynki♡ Dawno mnie nie było akurat na tym temacie kilka razy się zbierałam ale czekałam na.. bezpieczny czas
Wszystkim potrzebujacym słów otuchy, przeplatanych szczyptą cudu chciałabym dać wiarę i nadzieje, że jest dla Nas jakiś plan nie powiem wam jaki bo każda z nas ma zapewne swoj ♡ ale należy wierzyć że to najlepsza dla Nas droga ♡
Po przejściach opisanych w pierwszym poście tego tematu musze Wam napisać, że znowu oczekuję na malutki cud cud- niespodziankę i juz zaczynamy liczyć z górki
Kazda z Nas ma prawo wierzyć (bądź nie) w czuwanie z góry, być może tylko musimy się nauczyć to dostrzegać
Tym razem było tak... w maju syn byl u komunii w związku z tym zaczęliśmy pierwsze piątki w czerwcu/lipcu zaszłam w ciążę bez leków, wyjazdów i "stawania na uszach" ☺ i tak rosniemy do dziś. Cokolwiek wydarzyło się w moim życiu wierze jak juz wspomniałam, że to moja zapisana droga i to poczucie daje mi spokuj ♡ cieszę się każdą chwilą, momentem i nawet niedogodnościami
Niestety zmiana trzustki jest większa ale ze względu na moj stan czekamy do wiosny, a póki co wierzę, że cudownie coś się zmieni
Trzymam kciuki za każdą z Was abyście mogly odnaleźć ten spokuj i nadzieję ♡♡♡
Wszystkim potrzebujacym słów otuchy, przeplatanych szczyptą cudu chciałabym dać wiarę i nadzieje, że jest dla Nas jakiś plan nie powiem wam jaki bo każda z nas ma zapewne swoj ♡ ale należy wierzyć że to najlepsza dla Nas droga ♡
Po przejściach opisanych w pierwszym poście tego tematu musze Wam napisać, że znowu oczekuję na malutki cud cud- niespodziankę i juz zaczynamy liczyć z górki
Kazda z Nas ma prawo wierzyć (bądź nie) w czuwanie z góry, być może tylko musimy się nauczyć to dostrzegać
Tym razem było tak... w maju syn byl u komunii w związku z tym zaczęliśmy pierwsze piątki w czerwcu/lipcu zaszłam w ciążę bez leków, wyjazdów i "stawania na uszach" ☺ i tak rosniemy do dziś. Cokolwiek wydarzyło się w moim życiu wierze jak juz wspomniałam, że to moja zapisana droga i to poczucie daje mi spokuj ♡ cieszę się każdą chwilą, momentem i nawet niedogodnościami
Niestety zmiana trzustki jest większa ale ze względu na moj stan czekamy do wiosny, a póki co wierzę, że cudownie coś się zmieni
reklama
ilmenau
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki♡ Dawno mnie nie było akurat na tym temacie kilka razy się zbierałam ale czekałam na.. bezpieczny czas
Gratuluję maluszka w brzuszku!!! Życzę spokojnen ciąży i szczęśliwego rozwiązania.
No i trzymam kciuki, żeby z trzustką wszystko wróciło do normy
reklama