olka11135
Fanka BB :)
ale to czy zatestujesz czy nie nie da ani nie odbierze Ci ciąży, więc trochę nie rozumiem
Potem można wystąpić w programie "ciąża z zaskoczenia"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale to czy zatestujesz czy nie nie da ani nie odbierze Ci ciąży, więc trochę nie rozumiem
Może owulacja się przesunęła i była jednak później? Chyba, że wiesz dokładnie kiedy była?Nadal nie mam okresu, jutro rano chyba ponowie test. Bo nawet jak to nie ciąża to i tak chyba wypadałoby mi udać się do lekarza, bo trochę już za długo się spóźnia. Tak myślę przynajmniej.
Jeśli się spóźnia ok 2tyg to jest jeszcze norma. To się zdarza. Chyba, ze masz takie przypadłości często to wtedy oczywiście wizyta u ginekologa wskazana.Nadal nie mam okresu, jutro rano chyba ponowie test. Bo nawet jak to nie ciąża to i tak chyba wypadałoby mi udać się do lekarza, bo trochę już za długo się spóźnia. Tak myślę przynajmniej.