reklama
G
gość V
Gość
Dziekuję. Przekażę ❤ zrobisz za kilka dni i może akurat. Jeżeli nic się nie zmieni to nadal trzymam kciuki. Powodzenia!
LadyCaro
Fanka BB :)
Na "podkręceniu" fotki widze ten cien cienia... A z resztą.. nie cuduje, nie blaznuje, czas robić kanapki na nockę do pracy
to mój facelle bez ciąży.
Oczywiście życzę Ci, żeby u Ciebie było to czego pragniesz. No ale te testy oszukują niestety.
Ja bym spróbowała czymś innym za 2 dni. Powodzenia
Trelka
Początkująca w BB
SxokDzieki za info!Zobacz załącznik 1424912
to mój facelle bez ciąży.
Oczywiście życzę Ci, żeby u Ciebie było to czego pragniesz. No ale te testy oszukują niestety.
Ja bym spróbowała czymś innym za 2 dni. Powodzenia
jasani
Nie ma. Ja polecam te z Netto.Dzięki! Sprawdzę czy u mnie w Danii są
Madzialena07
Mnie pink oszukały 2 razy I strumieniowy i kasetkowy, strumieniowy pokazał mi naprawdę wyraźna kreskę, a w ciąży nie byłam. Z kolei jak zaszłam, przy becie 100 dwa inne pokazywały mi wyraźna kreskę, a pink negatywnyNiestety negatywny. Ogólnie polecam robić inne testy, te często pokazywały mi cień drugiej kreski mimo, że ciąży nie było Tutaj na forum można poczytać wiele więcej takich opinii. Szczerze polecam pink strumieniowy - nigdy nie pokazały mi fałszywej drugiej kreski, dopiero jak zaszłam w ciążę to był pozytyw Tak samo jak Facelle są dostępne w rossmannie
reklama
LadyCaro
ale to czy zatestujesz czy nie nie da ani nie odbierze Ci ciąży, więc trochę nie rozumiemNie, boję się