reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zwidek

Trelka

Początkująca w BB
Widać czy nic a nic? 😅 Bez uszczypliwości proszę, wszystkie tu jesteśmy z jednego powodu 👍

Załączniki

• 355eb5ad-8114-406b-ab51-6ab1b8173eef.jpeg
    355eb5ad-8114-406b-ab51-6ab1b8173eef.jpeg
    10,1 KB · Wyświetleń: 553
reklama
Pamiętaj, że dopóki nie ma @, to jest nadzieja.
To że dzisiaj jest negatywny, nie oznacza, że jutro też taki będzie ;-)
Trzymam kciuki!

Jestem 4 dni przed @ wiec póki co luzuje majty i czekam, ale coś podkusiło zrobić test 😅

Niestety negatywny. Ogólnie polecam robić inne testy, te często pokazywały mi cień drugiej kreski mimo, że ciąży nie było :p Tutaj na forum można poczytać wiele więcej takich opinii. Szczerze polecam pink strumieniowy - nigdy nie pokazały mi fałszywej drugiej kreski, dopiero jak zaszłam w ciążę to był pozytyw 😀Tak samo jak Facelle są dostępne w rossmannie

Niestety negatywny. Ogólnie polecam robić inne testy, te często pokazywały mi cień drugiej kreski mimo, że ciąży nie było :p Tutaj na forum można poczytać wiele więcej takich opinii. Szczerze polecam pink strumieniowy - nigdy nie pokazały mi fałszywej drugiej kreski, dopiero jak zaszłam w ciążę to był pozytyw 😀Tak samo jak Facelle są dostępne w rossmannie
Dzięki! Sprawdzę czy u mnie w Danii są❤️

Jestem 4 dni przed @ wiec póki co luzuje majty i czekam, ale coś podkusiło zrobić test 😅
To jest jeszcze szansa. Ja zrobiłam pierwszy tydzień przed-oczywiście wyszedł negatywny (też mnie podkusiło) 🤪 po dwóch dniach spróbowałam kolejny raz i już był ten sławny "cień cienia". Teraz w domu od 10 tygodni mam swoją córkę. Trzymam kciuki ❤

reklama
To jest jeszcze szansa. Ja zrobiłam pierwszy tydzień przed-oczywiście wyszedł negatywny (też mnie podkusiło) 🤪 po dwóch dniach spróbowałam kolejny raz i już był ten sławny "cień cienia". Teraz w domu od 10 tygodni mam swoją córkę. Trzymam kciuki ❤
Buziaki dla córeczki ❤️

Do góry