reklama
Trelka
Początkująca w BB
Dziękuję za odpMoim zdaniem negatywny
Goodka
Moderator
Niestety negatywny. Ogólnie polecam robić inne testy, te często pokazywały mi cień drugiej kreski mimo, że ciąży nie było Tutaj na forum można poczytać wiele więcej takich opinii. Szczerze polecam pink strumieniowy - nigdy nie pokazały mi fałszywej drugiej kreski, dopiero jak zaszłam w ciążę to był pozytyw Tak samo jak Facelle są dostępne w rossmannie
Trelka
Początkująca w BB
Dzięki! Sprawdzę czy u mnie w Danii sąNiestety negatywny. Ogólnie polecam robić inne testy, te często pokazywały mi cień drugiej kreski mimo, że ciąży nie było Tutaj na forum można poczytać wiele więcej takich opinii. Szczerze polecam pink strumieniowy - nigdy nie pokazały mi fałszywej drugiej kreski, dopiero jak zaszłam w ciążę to był pozytyw Tak samo jak Facelle są dostępne w rossmannie
G
gość V
Gość
To jest jeszcze szansa. Ja zrobiłam pierwszy tydzień przed-oczywiście wyszedł negatywny (też mnie podkusiło) po dwóch dniach spróbowałam kolejny raz i już był ten sławny "cień cienia". Teraz w domu od 10 tygodni mam swoją córkę. Trzymam kciuki ❤Jestem 4 dni przed @ wiec póki co luzuje majty i czekam, ale coś podkusiło zrobić test
reklama
Trelka
Początkująca w BB
Buziaki dla córeczkiTo jest jeszcze szansa. Ja zrobiłam pierwszy tydzień przed-oczywiście wyszedł negatywny (też mnie podkusiło) po dwóch dniach spróbowałam kolejny raz i już był ten sławny "cień cienia". Teraz w domu od 10 tygodni mam swoją córkę. Trzymam kciuki ❤