reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zwidek

Trelka

Początkująca w BB
Widać czy nic a nic? 😅 Bez uszczypliwości proszę, wszystkie tu jesteśmy z jednego powodu 👍

Załączniki

• 355eb5ad-8114-406b-ab51-6ab1b8173eef.jpeg
    355eb5ad-8114-406b-ab51-6ab1b8173eef.jpeg
    10,1 KB · Wyświetleń: 546
reklama
Pamiętaj, że dopóki nie ma @, to jest nadzieja.
To że dzisiaj jest negatywny, nie oznacza, że jutro też taki będzie ;-)
Trzymam kciuki!

Jestem 4 dni przed @ wiec póki co luzuje majty i czekam, ale coś podkusiło zrobić test 😅

Niestety negatywny. Ogólnie polecam robić inne testy, te często pokazywały mi cień drugiej kreski mimo, że ciąży nie było :p Tutaj na forum można poczytać wiele więcej takich opinii. Szczerze polecam pink strumieniowy - nigdy nie pokazały mi fałszywej drugiej kreski, dopiero jak zaszłam w ciążę to był pozytyw 😀Tak samo jak Facelle są dostępne w rossmannie

Niestety negatywny. Ogólnie polecam robić inne testy, te często pokazywały mi cień drugiej kreski mimo, że ciąży nie było :p Tutaj na forum można poczytać wiele więcej takich opinii. Szczerze polecam pink strumieniowy - nigdy nie pokazały mi fałszywej drugiej kreski, dopiero jak zaszłam w ciążę to był pozytyw 😀Tak samo jak Facelle są dostępne w rossmannie
Dzięki! Sprawdzę czy u mnie w Danii są❤️

Jestem 4 dni przed @ wiec póki co luzuje majty i czekam, ale coś podkusiło zrobić test 😅
To jest jeszcze szansa. Ja zrobiłam pierwszy tydzień przed-oczywiście wyszedł negatywny (też mnie podkusiło) 🤪 po dwóch dniach spróbowałam kolejny raz i już był ten sławny "cień cienia". Teraz w domu od 10 tygodni mam swoją córkę. Trzymam kciuki ❤

reklama
To jest jeszcze szansa. Ja zrobiłam pierwszy tydzień przed-oczywiście wyszedł negatywny (też mnie podkusiło) 🤪 po dwóch dniach spróbowałam kolejny raz i już był ten sławny "cień cienia". Teraz w domu od 10 tygodni mam swoją córkę. Trzymam kciuki ❤
Buziaki dla córeczki ❤️

Do góry