majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Nie widać, Monia, zbyt dobrze tej różnicy, bo zdjęcia źle zrobione (choć na brzuchu widać różnicę). Powinnaś za każdym razem złapać sylwetkę od głowy do stóp. Tak czy siak: gratuluję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wierzę, że jest różnica i widzę ją, ale nie widać, że to aż tyle kilogramów. Ja też tak sobie źle zdjęcie zrobiłam i wyglądało, jakbym raptem 3 kg schudła, a to było 10. Jak pisałam wyżej, najbardziej widać na brzuchu. A że Monia nie lubić robić sobie zdjęć to tez widać (ja też nie lubię).Majandra ............. nie widzisz????????????? Przeciez Monia nie pokaże sie jak na FB u Chodakowskiej ......... w samej bieliźnie.
Monia róznicę widac i to dużą nawet w ciuchach.............. GRATKI