reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

reklama
Monia, jak się trzymasz na diecie?
:-)jest super nie czuję sie że jestem na diecie tylko ja to nazywam zdrowym odżywianiem :-)jest ok waga ładnie spada juz mam 68,7:tak::-)w sobote byłam u dietetyczki to powiedziała że ładnie wyglądam że szczupło;-)waga jak mówi spada książkowo.Pytałam o jo -jo bo mówiłam że mówią ze za szybko chudne i powiedziała że mam tym się nie martwic że ona mnie z diety wyprowadzi....
ogólnie zrobiłam furorę tym moim odchudzaniem :-Dostatnio jak weszłam do naszego spożywczaka to wszystkie sprzedawczynie w szoku na mnie i później moją sasiadkę z która tam rozmawialam a ją znają pytały jak ja to zrobiłam że jest mnie połowa mniej:happy2:no i w sobote jak byłam na wizycie dietetyczka mi mówi że wczoraj byłą u niej pani u której ja robię zakupy w sklepie spożywczym:-Djak się okazało to sąsiadki mojej siostrzenica ,prędzej z mojego polecenia poszła też do niej od tej samej sąsiadki bratowa a dziś mi moja szwagierka dzwoni gdzie chodzę do tej dietetczki że jej siostra chce też iśc:-D

reklama
tu przed odchudzaniem jakoś jesień 2013 ale waga nie najwyższa jaką miałam cyba ok 77kg a nie mam zdjęcia z wagą powyżej 80kg
13102013969.jpg

page (2).jpgto bylo zdjęcie porównawcze w szarej bluzce to w trakcie po zgubieniu juz ok 8kg waga ok 75kg a w różowym waga 69kg

a tu 9 marzec 2014 z wagą ok 68,7kg
090320141458.jpg090320141456.jpg

Załączniki

• 13102013969.jpg
    13102013969.jpg
    47,6 KB · Wyświetleń: 132
  • 090320141458.jpg
    090320141458.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 123
  • 090320141456.jpg
    090320141456.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 117