majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Monia, objętościowo sporo, bo ponad 1,5 kg jedzenia, ale gęstość odżywcza mała. Ok, nie będę się sprzeczać ze specjalistą, czyli Twoją dietetyczką. ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-)jest super nie czuję sie że jestem na diecie tylko ja to nazywam zdrowym odżywianiem :-)jest ok waga ładnie spada juz mam 68,7:-)w sobote byłam u dietetyczki to powiedziała że ładnie wyglądam że szczupło;-)waga jak mówi spada książkowo.Pytałam o jo -jo bo mówiłam że mówią ze za szybko chudne i powiedziała że mam tym się nie martwic że ona mnie z diety wyprowadzi....Monia, jak się trzymasz na diecie?
No dokładnie I ja gratuluję :-) A jak z ubraniami? Musisz garderobę wymienić?Na dietetyczka za taką reklamę powinna Ci rabat zrobić;-)
No to rewelacja:-) jeszcze raz gratuluję:-) a dietetyczka za taką reklamę powinna Ci rabat zrobić;-)
No dokładnie I ja gratuluję :-) A jak z ubraniami? Musisz garderobę wymienić?