reklama
M
Maialis
Gość
To ja się nieśmiało przedstawię Jestem obecnie w 9+2 TC wstępnie termin na 25.01, ale pewnie w piątek będzie jakaś korekta, bo już wiadomo że owulacja była inaczej niż wynika z miesiączki
To moja druga ciąża, pierwsza niestety skończyła się poronieniem
Emilcia88
Fanka BB :)
Hej ja obecnie 5+5, to moja trzecia ciąża, w domu 19m córka. Druga ciąża zatrzymała się w 8 tc .To ja się nieśmiało przedstawię Jestem obecnie w 9+2 TC wstępnie termin na 25.01, ale pewnie w piątek będzie jakaś korekta, bo już wiadomo że owulacja była inaczej niż wynika z miesiączki
Jak samopoczucie?
M
Maialis
Gość
Boję się, że za dobre, właściwie poza zmęczeniem i nudnościami cały dzień nie mam żadnych objawów. Ale od lat leczę się na niedoczynność tarczycy, a teraz TSH spadło mi mocno, co moja endokrynolog poczytuje sobie za super znak (w pierwszej ciąży od razu TSH wywaliło na ponad 5), więc tego się trzymam. Byle do piątku, mam nadzieję że zobaczę ładne serduszko.Hej ja obecnie 5+5, to moja trzecia ciąża, w domu 19m córka. Druga ciąża zatrzymała się w 8 tc .
Jak samopoczucie?
Emilcia88
Bardzo mocno trzymam kciuki a skąd jesteś ?Boję się, że za dobre, właściwie poza zmęczeniem i nudnościami cały dzień nie mam żadnych objawów. Ale od lat leczę się na niedoczynność tarczycy, a teraz TSH spadło mi mocno, co moja endokrynolog poczytuje sobie za super znak (w pierwszej ciąży od razu TSH wywaliło na ponad 5), więc tego się trzymam. Byle do piątku, mam nadzieję że zobaczę ładne serduszko.
M
Maialis
Gość
Okolice Rybnika mam nadzieje, że u Ciebie też wszystko będzie dobrze. Termin na luty?Bardzo mocno trzymam kciuki a skąd jesteś ?
Emilcia88
Tak u mnie w aplikacji wypada 27 lutego ale jutro pierwsza wizyta więc cokolwiek będzie wiadomo.Okolice Rybnika mam nadzieje, że u Ciebie też wszystko będzie dobrze. Termin na luty?
M
Maialis
Gość
Masz termin miesiąc po mnie, więc obstawiam jakiś 5 tydzień to chyba dobra pora na wizytę, u mnie było widać już elegancko pęcherzyk a po tygodniu już było widać dzieciątko i serduszko. Mam nadzieję że w piątek tak dalej będzieTak u mnie w aplikacji wypada 27 lutego ale jutro pierwsza wizyta więc cokolwiek będzie wiadomo.
Emilcia88
Jutro dokładnie będzie 6+0. Ehh nie zostaje nic innego jak czekać napewno w piątek zobaczysz serduszkoMasz termin miesiąc po mnie, więc obstawiam jakiś 5 tydzień to chyba dobra pora na wizytę, u mnie było widać już elegancko pęcherzyk a po tygodniu już było widać dzieciątko i serduszko. Mam nadzieję że w piątek tak dalej będzie
reklama
M
Maialis
Gość
Daj znać dzisiaj po wizycie co tam słychać u maluszkaJutro dokładnie będzie 6+0. Ehh nie zostaje nic innego jak czekać napewno w piątek zobaczysz serduszko