reklama
Mama Zosi1
Początkująca w BB
Dziękuję za dobre słowa.Wczoraj nasza córeczka,zaczeła się wiercic,,przeciągać..Jak to zobaczylismy byłam najszczęśliwszą osobą na świecie...Czuła chyba że jesteśmy koło niej i patrzymy na nią i zaczęła swój występ.Dziś znów jedziemy do niej...
Mama Zosi1
Początkująca w BB
Dziś byliśmy u Zosi-stan zdrowia bez zmian, to i dobrze. Przespała dzisiaj nasze odwiedziny-to teraz ważne by dużo spała..Do jutra.Pa:-)
mamoośka
Fanka BB :)
Witam.Jestem tu 1 raz.Niewiem od czego zacząc niewiem czy wogóle ktoś to przeczyta.
W niedziele w 26tyg.ciąży urodziłam Zosię waży 740gr i ma 30cm wzr. Zabrali mi ją na Ojom w Sosnowcu ,dziś 1 raz ją widziałam odkąd wyszłam ze szpitala.Gdy zobaczyłam Moją kruszybkę płakałam jak bóbr.Lekarze ciąglę powtarzają że jest ciężko...że jest bez zmian,stan się nie pogorszył ani nie polepszył.Nie daję rady:-(-Kocham Moją Zosie i nie wyobrażam sobie życia bez niej .To jesty Nasze 1 dziecko.Jest taka maleńka,słaba,podłączona pod tyle tych kabelków że koszmar. Niewiem co mam robić,niewiem czy sobie poradzę,czytam na forum o dzieciach które są lub były w tej samej sytuacjii co Moja Zosia, że wyszły z tego albo jeszcze leżą w inkubatorku,że jest dobrze-itp...ale po prostu to do mnie nie dociera.Bedę jezdziła z mężem do niej dzień w dzień,chcę żeby wiedziała że tam jestesmy że się modlimy i czekamy..:-(
Witaj.Przykro mi bardzo,że musisz wraz ze swoją córcią przez to przechodzic.Doskonale cię rozumiem i wiem przez co teraz przechodzisz oraz to jak ci teraz bardzo ciężko.Ja na szczęście mam to za sobą,ale niestety takich rzeczy nie da się zapomniec i mimo,że moja córeczka ma już blisko 3 i pół roczku wszystko dokładnie pamiętam.Podobnie jak twoja Zosia urodziła się na przełomie 25/26 tyg z wagą 750g.Przeszła bardzo wiele ale wyszła z tego i wygrała ze swoim wcześniactwem choc długa droga była przed nami.Teraz jest zdrową,mądrą dziewczynką.Takie skrajne wcześniactwo wcale nie musi oznaczac wyroku.Te maluszki mają w sobie ogromną wolę życia i walczą ze wszystkimi przeciwnościami.Mam nadzieję,że i twoja Zosia dołączy do grona wcześniaków którym się udało czego wam z całego serca życzę.Jak masz pytania pytaj śmialo.
Mama Zosi1
Początkująca w BB
Hej kochani co tu tak cicho..wczoraj byłam u Zosi,znów się przeciagała, tak mocno że az się posikała,,,super widok..:-)
Mama Zosi1
Początkująca w BB
Witam. U mojej Zosi wykryli dziś jakąś bakterie, infekcje.:-( Jutro będą wiedzieli dokładnie co to jest i jak to leczyć. LUDZIE NIE WYTRZYMAM! Proszę powiedzcie co mam robić? BOJĘ SIĘ! Ponoć tą bakterie miała już jak był we mnie, że to jak się urodził to już ją miała.To moje gg 7154506..jak cos to piszcie na gg:-(
Mama Zosi1
Początkująca w BB
Kochane mamy mam pytanie czy znacie się troszkę na bakteriach..tzn u mnie wykryto jak byłam w ciąży 3 bakterie =
Pałeczki gram(-) laktoza(+) i 2 rodzaje ziarniaków gram (+)) czy wiecie może co to jest? Chcę sie dowiedzieć,pilne bardzo. Jeśli nie wiecie to się przejadę do labolatorium
Dzięki
Pałeczki gram(-) laktoza(+) i 2 rodzaje ziarniaków gram (+)) czy wiecie może co to jest? Chcę sie dowiedzieć,pilne bardzo. Jeśli nie wiecie to się przejadę do labolatorium
Dzięki
reklama
Mama Zosi1
Początkująca w BB
U naszej Zosi wykryli gronkowca, będą leczyli to antybiotykami ale martwi mnie znów inna sprawa. TYdzien temu robili jej USG główki i ponoć miala jakies krwawienie,jakiś wylew:-( Jutro będą znów robili jej USG główki ,czy wiecie coś więcej na ten temat? Niewiem normalnie z kim o tym porozmawiać..Help:----------(
Podziel się: