Anek30bb Daj spokój znam to z dnia na dzień dowiadujesz się co będzie się dalej działo w Twoim życiu, nic nie da się zaplanować. Ja dowiedziałam się 21 grudnia, że P jedzie na Pół roku do Poznania, dzień po porodzie naszej Córki... Jutro mała skończy 3 tygodnie a Go już nie ma..
reklama
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Anek a twoj gdzie wyjezdza? na misje?
anek30bb
Fanka BB :)
niestety tak
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Anek pierwszy raz jedzie? Afgan?
anek30bb
trzeci raz
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
hmmmm....moj byl raz i powiedzial ze wiecej nie pojedzie tam.... ciesze sie bo na dowod tego przenieslismy siewlasnie do poznania bo w poprzedniej jednostce musialby jezdzic co rok.... kiedy wyjazd? marzec pewnie?????trzymasz sie jakos?
monikasia
Dziewczyny (nie jestem zona zolnierza) tak Was czytam i ...niewiem co powiedziec...wspolczuc, podziwiac??? Pewnie i jedno i drugie;-)
W kazdym razie trzymajcie sie, duzo sil zycze
W kazdym razie trzymajcie sie, duzo sil zycze
anek30bb
miał byc kwiecień potem przesunęło się na marzec a dziś ''super news'' że w lutym i to aż do października
Boże jak dobrze, z perspektywy mówiąc, że to tylko Poznań a nie Afganistan. Z Giżycka we wrześniu chłopak zginął, zostawił żonę i dziecko, miał 28lat. To zmiana z P jednostki. Wielu chłopaków daje znać, że chcieli by wrócić, zezwolono 17 osobom, którzy po powrocie szykują się pomału do cywila.
reklama
anek30bb
no niestety do tego trzeba być twardym chłopem lub babką ja bym napewno nie dała rady tam być za miętka jestem
Podziel się: