Hej niedługo czeka mnie poród , możliwe że będę mieć cesarkę ale że mam nerwicę lękową bardo się boje tego znieczulenia bo mam wrażenie że dostanę wstrząs anafilaktyczny . Jedyne co wiem to możliwe że mam uczulenie na lidokainę i tyle co mam zrobić oszaleje
reklama
Rozwiązanie
Lekarze na pewno wiedzą co robić. Ja też na pewno bym się bała. Tłumacz sobie że musisz urodzić nie ważne jak myślę że lepsze to znieczulenie niż ogólne uspanie. Staraj się szukać pozytywów. No i powiedz lekarzom o nerwicy. Żeby wiedzieli jak do Ciebie podejść z poczuciem humoru nie straszac Cie bardziej.
Jak sobie radzilas z nerwica lękowa w ciąży ?Hej niedługo czeka mnie poród , możliwe że będę mieć cesarkę ale że mam nerwicę lękową bardo się boje tego znieczulenia bo mam wrażenie że dostanę wstrząs anafilaktyczny . Jedyne co wiem to możliwe że mam uczulenie na lidokainę i tyle co mam zrobić oszaleje
Jakoś dawałam sobie radę sama bez żadnych tabletek myślałam że już jest ok ale jednak to wraca...Jak sobie radzilas z nerwica lękowa w ciąży ?
Bo ja też bardzo chce A również cierpię na nerwice lękowa. Niby jest teraz w miarę dobrze ale wiadomo jak to Bedzie w ciąży.. Tak jak mówisz wraca kiedy chceJakoś dawałam sobie radę sama bez żadnych tabletek myślałam że już jest ok ale jednak to wraca...
Chcesz cesarskie cięcie tak ??Bo ja też bardzo chce A również cierpię na nerwice lękowa. Niby jest teraz w miarę dobrze ale wiadomo jak to Bedzie w ciąży.. Tak jak mówisz wraca kiedy chce
Ja mam nerwice od 9 lat. Obecnie jestem w 10 tygodniu ciazy i nie mam czasu nawet myslec o nerwicy wszystko sie uspokoiloNie. Chce dzidziusia. Wiem że to odbiega od Twojego pytania ale jak zobaczyłam że masz nerwice lękowa to chciałam zapytac jak sobie poradzilas. Bo ja bardzo sie boje zdecydowac. Wiem ze pozniej nie bedzie odwrotu
reklama
Dasz radę dla dziecka to przetrwaćNie. Chce dzidziusia. Wiem że to odbiega od Twojego pytania ale jak zobaczyłam że masz nerwice lękowa to chciałam zapytac jak sobie poradzilas. Bo ja bardzo sie boje zdecydowac. Wiem ze pozniej nie bedzie odwrotu
reklama
Gratulacje zdrowia i spokojuJa mam nerwice od 9 lat. Obecnie jestem w 10 tygodniu ciazy i nie mam czasu nawet myslec o nerwicy wszystko sie uspokoilo