reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zmiana gondoli na spacerówkę

natson4991

Zaciekawiona BB
Hej. Mój synek ma 4 miesiące, jeszcze nie siedzi choć już coś tam ćwiczy, jest duży jak na swój wiek i gondola jest już na styk, widzę,że mu ciasno już tan trochę :) Czy miała któraś z Was taka sytuacje i mimo, że dziecko było jeszcze leżące to korzystało już ze spacerówki i wszystko było ok ? Teoretycznie spacerówkę można rozłożyć do pozycji leżącej ale jednak to nie to samo co gondola :)

reklama
Mój syn miał 6 miesięcy jak przenieśliśmy go do spacerówki, bo też się nie mieścił. W spacerówce był w pozycji leżącej, bo też nie potrafił siedzieć.

Hej. Mój synek ma 4 miesiące, jeszcze nie siedzi choć już coś tam ćwiczy, jest duży jak na swój wiek i gondola jest już na styk, widzę,że mu ciasno już tan trochę :) Czy miała któraś z Was taka sytuacje i mimo, że dziecko było jeszcze leżące to korzystało już ze spacerówki i wszystko było ok ? Teoretycznie spacerówkę można rozłożyć do pozycji leżącej ale jednak to nie to samo co gondola :)
Myślę, że u tak małego dziecka wchodzi w grę tylko pozycja leżąca. I w gondoli ile się da..
U nas 6 miesięcy miała jak zaczęła w spacerówce.

Synek od 4 miesiąca w spacerówce jeździł bo w gondoli się nie mieścił. Wszystko z nim ok żadnych problemów

Nasz synek skończył 3 miesiące i wyrósł z gondoli. Jeździł w całkowicie rozłożonej spacerówce do końca 8 miesiąca. Później w pozycji półleżącej. W wieku 10 miesięcy sam usiadł i wtedy zaczął jeździć całkiem na siedząco.

Nasz synek skończył 3 miesiące i wyrósł z gondoli. Jeździł w całkowicie rozłożonej spacerówce do końca 8 miesiąca. Później w pozycji półleżącej. W wieku 10 miesięcy sam usiadł i wtedy zaczął jeździć całkiem na siedząco.
Bardzo mnie to zawsze ciekawi. Jak dzieci wyrastają z gondoli w wieku 3 miesięcy ? Syn był tak duży, czy wózek dla lalek :p ?

Bardzo mnie to zawsze ciekawi. Jak dzieci wyrastają z gondoli w wieku 3 miesięcy ? Syn był tak duży, czy wózek dla lalek :p ?
Tez myślałam, ze to niemożliwe kupując wózek 😂 wprawdzie mój syn jest miesiąc starszy ale nosi rozmiar 74 i wózek nie dla lalek, a dość spory :D

Bardzo mnie to zawsze ciekawi. Jak dzieci wyrastają z gondoli w wieku 3 miesięcy ? Syn był tak duży, czy wózek dla lalek [emoji14] ?
Też mnie to ciekawilo ale koleżanka ostatnio pisała że jej mały (4,5msc) zaczyna nosić już rozmiary 80 więc w sumie takie jak moja która ma ponad 1,5roku więc to możliwe [emoji12]

reklama
Do góry