reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Matko to jakiś egoistą, to jest mąż? to jest wsparcie? To jakiś dzieciak, co neindorsol do bycia ojcem.Dziewczyno walcz o siebie! Obydwoje jesteście rodzicami, a tu ewidentnie wygląda że tylko Ty, co to.ma znaczyć że jej wstaje w nocy do nich???!!

Kurde to nie jest epoka naszych babć, trochę inaczej życie teraz wygląda. To jest też jego cholerny obowiązek, sorki ale mnie to od razu obrusza.

Ja jestem wlasnie w ciąży bliźniaczej w 25 tyg. I mam problemy ze spaniem w nocy bo mi niewygodnie kręcę się. Mąż wstaje o 5 do pracy. I niestety budzę go jak się kręcę wstaje do łazienki. Nie wysypią sie ale nie zwrócił mi uwagi, tylko jak wracam z łazienki po raz kolejny w nocy pyta czy wszytsko ok. A z tym niespaniem to powiedziałam mu żeby się po prostu przyzwyczajal. Bo spać nie będzie już lada moment. A z drugiej strony zastawnaialm się czy nie przenieśc się do salonu żeby go tak nie budzić i żeby poszedł do pracy wypoczęty.

Wydaje mi się że.malzenstwo to wzajemne wsparcie.i należy rozumieć siebie nawzajem. Ty chcesz dobra dla tej drugiej osoby ale i ta druga osoba dla Cb. I nawet cczasmi nie trzeba rozmowy wystarczy spojrzeć na osobę i wie się czego potrzebuje ta druga połówka. Ja swojego chłopa już przygotowuje że będzie hard core. w nie będzie tak posprzątane i ugotowane zawsze, że nie będzie piwka w weekend, coweekendowych wyjazdów.

Do góry