reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Żłobki w Krakowie

Dzięki dziewczyny...
Kraków jest dla mnie nowy, nie tylko pod względem lokalizacyjnym, ale i organizacyjnym, towarzyskim...
Póki co mam tutaj ginekologa który mnie prowadzi...i jestem na etapie poszukiwania szpitala.
+ robienia zakupów, ale to bardziej przez internet:)

reklama
Dziewczyny dzieci do żłobka państwowego to już od 4 lub 6msc przyjmują.
Mój synek chodził od 11.

Co do zapisów to wszystko zależy od żłobka. Ale nie ma takiej strasznej tragedii z dostaniem się jak do przedszkola.

Powodzenia przy zapisywaniu!!!

Peppe my już skończyliśmy etap żłobkowy ze starszą i udało się dostać do przedszkola samorządowego uffff, ale jeśli idzie o Bronowcie to my jak już pewnie pisałam, chodziliśmy do żłobka Tęczowe Misie do połowy sierpnie przez chyba troche ponad 2 lata i myślę, że mogę ich Ci śmiało polecić :)

Dziewczyny,

jeszcze jedno pytanie z typu "jestem nieświadoma":)??

Czy aby sie ubiegać o państwowe przedszkole dzicko musi być zameldowane w Krakowie???

aaronka - z tego co wiem, to tak; przy zapisywaniu do żłobka naszego bąbla pani się pytała o zameldowanie, bo tylko pod takim warunkiem żłobek dostaje dofinansowanie na dzieciaczka...

Witam, pilnie poszukuje opinii o żłobku Akademia Skrzatów z ul .Korfantego oraz Mini Pysie z ul Królowej Marsieńki

Hej, moja córeczka do września do listopada chodziła do Akademii Skrzatów i niestety choć długo byłam zadowolona, to nasza współpraca kończy się w bardzo niefajny sposób. Generalnie odradzam. Więcej info na priva.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry