sajmon1010
Aktywna w BB
- Dołączył(a)
- 4 Wrzesień 2015
- Postów
- 73
cześć dziewczyny, nie jest to odpowiednie miejsce na takie pytanie, ale proszę odpowiedzcie.
chcę przygotować galaretę z golonka, 2 nóżek i 2 udek, warzywa i przyprawy. zalewam wszystko wodą, gotuję aż do miękkości. A moje pytanie , to czy żelatynę dodawać do ciepłego wywaru i ile jej dawać? Całe opakowanie na 2,5 litra płynu, czy tylko łyżkę?
chcę przygotować galaretę z golonka, 2 nóżek i 2 udek, warzywa i przyprawy. zalewam wszystko wodą, gotuję aż do miękkości. A moje pytanie , to czy żelatynę dodawać do ciepłego wywaru i ile jej dawać? Całe opakowanie na 2,5 litra płynu, czy tylko łyżkę?