reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Royanno mi lekarka powiedziała że wysypka nie zawsze wychodzi. Często się zdarza trzydniowka bez wysypki, która zresztą ma prawo wyjść do tygodnia lub wcale.

U nas marudzenie od godziny, Asia spać nie może, chyba zęby bo palca sobie do buzi nie da wsadzić. Choć w sumie rzadko da więc sama nie wiem :-(

reklama
Biedulek kochany...ale sie wycierpial...
Kurcze, moj Macius przez to nie przechodzil choc raz juz myslalam ze tak, ale go nie wysypalo, a Alan narazie tez nie. A czekalas az go wysypie czy wczesniej bylaj juz u lekarza???

byłam u lekarza, bo mi zaczął brzydko kaszleć i olałam moją wizję trzydniówki (do magicznych trzech dni brakowało 12h), a tu niespodzianka....biedronka.
Patula jak miała trzydniówkę to temperaturę miała niższą i o wiele mniejszą wysypkę. Chyba więc co dziecko to inny przebieg

Ze 2 msce temu podczas badania na szczepieniu lekarka stwierdziłą , ze słyszy jakies szmery i dała skierowanie na echo serca . Najblizszy terim był za 2msce, czyli w lipcu ..

Ze 2 msce temu podczas badania na szczepieniu lekarka stwierdziłą , ze słyszy jakies szmery i dała skierowanie na echo serca . Najblizszy terim był za 2msce, czyli w lipcu ..
u nas było podobnie jakies 3 miesiace temu lekarka usłyszała szmery i wysłała na echo serca itp nie pamietam ile czekałam ale okazało sie wszytsko ok :) tylko jak rok skonczy to na kontrol wiec nie martw sie ! lepiej sprawdzic niz olać! ;]

u nas katar :/ u Pawełka od wczoraj u mnie od dzis ;P

Zdrówka Kasiulku i Pawełku :-)

Martolinko i Royanko
trzymam kciuki, kiedy wyniki?

Wiecie co...u nas dziwna sprawa z tym znamieniem... Na rączce od łokcia do nadgarstka tyle co nic, bardziej widać nad łopatką do łokcia ale też jak lupę wezmę, na szyji i klatce bardzo tego mało... To wygląda jakby znikało a nie, tak jak powinno, twardniało. I teraz już nie wiem czy wszyscy lekarze się pomylili czy to dopiero "wylezie":confused:

Dziunka no to oby to była lekarska pomylka !!!!
Trzymamy kciuki za Antosiowe serduszko, niech bije jak dzwon !!!!
A my wlasnie wygralismy z rotawirusem po 4 dniach walki, epidemia jakas u nas panuje, w szpitalu miejsc nie ma. My na szczęście w domku dalismy rade chociaz było ciężko chwilami,
wierzę że to dzieki cyckowemu mleku tak szybko sie z wirusem uporaliśmy, a wiara jak wiadomo czyni cuda.

Zdrówka Kasiulku i Pawełku :-)

Martolinko i Royanko
trzymam kciuki, kiedy wyniki?

Wiecie co...u nas dziwna sprawa z tym znamieniem... Na rączce od łokcia do nadgarstka tyle co nic, bardziej widać nad łopatką do łokcia ale też jak lupę wezmę, na szyji i klatce bardzo tego mało... To wygląda jakby znikało a nie, tak jak powinno, twardniało. I teraz już nie wiem czy wszyscy lekarze się pomylili czy to dopiero "wylezie":confused:
faktycznie dziwne :/

reklama
SYlaba! To się nacierpieliście! Współczuję, ja nigdy nie zapomnę jak z Julią na kroplówie przez rotę wylądowałam. No ale ona niecycowa była...

Do góry