reklama
fit_Augustyn
Początkująca w BB
To normalne mojej żonie tez wypadały włosy co z reszta bardzo przeżywała. Jednak stosowała różnego rodzaju olejki no i potem jak już hormony się uspokoiły to wszystko wróciło do normy.
Może postaraj sobie robić jakieś ziołowe płukanki włosów i pij skrzyp? U mnie też włosy wypadają, ale teraz teraz walczę..
Mi też po ciąży wypadały włosy garściami, byłam przerażona....
i dobrze, że położna poleciła mi Kerabione MAMA. Po 2 miesiącach widziałam już poprawę i nowe włosy , baby hair a paznokcie miałam twardsze już po miesiącu
Żałuję, że nie sięgnęłam po Kerabione MAma wcześniej... uważam, że położne powinny o tym problemie wspominać na szkołach rodzenia... Mnie wypadanie włosów bardzo zestresowało, a produkt jest Świetny bo ma dodatkowo witaminy potrzebne dla matek karmiących
i dobrze, że położna poleciła mi Kerabione MAMA. Po 2 miesiącach widziałam już poprawę i nowe włosy , baby hair a paznokcie miałam twardsze już po miesiącu
Żałuję, że nie sięgnęłam po Kerabione MAma wcześniej... uważam, że położne powinny o tym problemie wspominać na szkołach rodzenia... Mnie wypadanie włosów bardzo zestresowało, a produkt jest Świetny bo ma dodatkowo witaminy potrzebne dla matek karmiących
Foxxxy
Początkująca w BB
No jednak podpowiem to, że miałam podobny problem i mimo, ze hormony były już na normalnym poziomie to jednak nadal mi włosy wypadały. Obecnie leczę się pod okiem trychologa i do tego mam kosmetyki na skórę głowy, więc powoli do przodu
Podziel się: