reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Iwona może jednak samo rozkręci? 3 mam kciuki żeby się udało i poszło gładko

martuśka toś mnie pocieszyła i kiedy tu jechać do tego szpitala zwłaszcza jak się go nie ma pod nosem

wenus gratuluje, dorodny synek :-D

ja dziś miałam wizyte, wszystko ok, mała 3100, szyjka trochę się skróciła, ale zmartwił mnie lekarz bo mówi "termin 14.11" no to ja mu na to "co ja słoń jestem że na każdej wizycie coraz dalej ten termin i nigdy nie urodzę :szok:" w książeczce mam 37 tc, no a on że nie jest wstanie przewidzieć dokładnie, ja jestem drobna to i dziecko być może też to tak mu na sprzęcie pokazuje, no jaaaa... drobna a mało nie waży? chyba że będzie mała kluska czy co eh już sama nie wiem na co się nastawiać, czekam na razie na opadanie brzucha i się zastanawiam czy w tym roq w ogóle urodzę :wściekła/y:

Do góry