biorę tabletki antykoncepcyjne od kwietnia 2021, dwa tygodnie po regularnym pojawieniu się krwawienia z odstawienia (jak zawsze) zobaczyłam to na papierze. co to…. coś tskiego nigdy u mnie nie występowało.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, na pewno jak wrócę z wyjazdu to się udam. tylko, ze chciałbym wykluczyć ciąże… biorę tabletki, partner ani razu nie skończył we mnie + ma chore jądra (niedługo zabieg, ma żylaki i za wysoka temperaturę na produkcje zdrowych plemników). dlatego ciąża nie mieści mi się tutaj w głowie, ale jednak coś w głowie krzyczy ze to krwawienie implantacujne bo tak wyglada……. wariuje już. dziekuje za odpowiedz.Podejdź do ginekologa, tutaj nikt Ci raczej nie da 100% odpowiedzi na to pytanie.
nie nie. wspolzylismy 6 dzień po rozpoczęciu mojego krwawienia z odstawienia. wtedy została zrobiona mocna, intensywna palcówka, pezez która zrobiła mi się ranka. potem wspolzylismy w 12 i 13 dzień (środa i czwartek). w srode przy seksie poczułam się niekomfortowo tam, kazałam mu wyjść. w czwartek był to seks przyznam, bardzo na szybko - mogłam nie być wystarczająco nawilżona i przygotowana. w sobotę gdzieś rano zobaczyłam to na papierze. towarzyszy mi ogromny stres ryzyka ciąży.A uprawialiscie seks chwilę przed tym?
Ale czekaj to wszystko było w minionym tygodniu? Jeśli 12 i 13 dc był (21.12-22.12) to nie ma takiej opcji żebyś żebyś miała krwawienie implantacyjne po 2 dniach .nie nie. wspolzylismy 6 dzień po rozpoczęciu mojego krwawienia z odstawienia. wtedy została zrobiona mocna, intensywna palcówka, pezez która zrobiła mi się ranka. potem wspolzylismy w 12 i 13 dzień (środa i czwartek). w srode przy seksie poczułam się niekomfortowo tam, kazałam mu wyjść. w czwartek był to seks przyznam, bardzo na szybko - mogłam nie być wystarczająco nawilżona i przygotowana. w sobotę gdzieś rano zobaczyłam to na papierze. towarzyszy mi ogromny stres ryzyka ciąży.