reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG naszych Fasoleczek:))

ależ śliczne Wasze Skarby
piękne macie fotki z 4d
śliczniutkie małe piękności:-)

moja gwiazda zasłoniła bużke rączką i mam tylko fotki rączki na bużce i stópek
może na następnym badaniu pokaże buziunię

mój gin przy każdym badaniu przełącza obraz na 4 d więc jest szansa ze równiez się załapię na taką piękną pamiątkę:-))

reklama
ależ śliczne Wasze Skarby
piękne macie fotki z 4d
śliczniutkie małe piękności:-)

moja gwiazda zasłoniła bużke rączką i mam tylko fotki rączki na bużce i stópek
może na następnym badaniu pokaże buziunię

mój gin przy każdym badaniu przełącza obraz na 4 d więc jest szansa ze równiez się załapię na taką piękną pamiątkę:-))

To super sprawa.. my tez nagralismy plytke na pamiatke :-)

Ja mam wizytę 7 czerwca i nie mogę się doczekać!!! Ale przysięgam, jak mi tym razem nie zrobi usg, to pójdę prywatnie, bo jestem tak ciekawa jak wygląda, ile już waży i jakie jest duże Maleństwo,że nie wytrzymam!!!
Poza tym chciałabym jeszcze raz usłyszeć co tam noszę czy rzeczywiście dziewczynkę, bo na razie nawet nie wchodzę do sklepów, ponieważ oglądam tylko różowe ciuszki!!! W końcu raz powiedziano mi,że na 90% dziewczynka i chyba za bardzo się nastawiam, a jednocześnie straszliwie boję się,że to pomyłka!!!
Oczywiście najważniejsze,żeby było zdrowe,ale nawet nie sądziłam,że tak bardzo będę chciała dziewuszkę!!!!!

hehe dzieki dziewczyny ,a sportowiec to napewno bedzie bo praktycznie cały czas kopie. Czasami to nawet nieprzyjemnie i bolesnie ale jak ma takie silne raczki to nic dziwnego :)

IMG_0055.jpg to fotka mojej malutkiej:-)

Ślicznie wyglądają wasze maluszki. Ja USG będę miała dopiero 25.czerwca, ale postaram się wkleic jakieś ładne zdjęcie mojej córci (?).

reklama
Do góry