reklama
No ba, synek tak się wierci, że musi mieć miejsceWow piękny, pewnie 3 sypialnie, przestronna kuchnia i ze 2 łazienki.
Dziękuję :*. Do tej pory go ukrywałam, bo jakoś cieżko mi było się z nim oswoić, ale chyba już częściowo jestem gotowa na prezentowanie domku synka :-).Olga Ale fajny brzuszek [emoji4]już taki typowo ciążowy
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Dziękuję :*. Do tej pory go ukrywałam, bo jakoś cieżko mi było się z nim oswoić, ale chyba już częściowo jestem gotowa na prezentowanie domku synka :-).
I słusznie, piękny jest. Prezentuj puki masz
martula1985
Fanka BB :)
Jak zrobiłam zdjęcie to wydawało mi się że jest wyraźne [emoji12]
na szybko, dosłownie przed wizytą, pierwszy raz ubrana w miarę wyjściowo ale i tak no make-up więc nie wystraszcie się [emoji16] 16+4
Edit: widzę że mocno niewyraźna jestem [emoji16] ale łapa jest [emoji23][emoji16][emoji123]
na szybko, dosłownie przed wizytą, pierwszy raz ubrana w miarę wyjściowo ale i tak no make-up więc nie wystraszcie się [emoji16] 16+4
Edit: widzę że mocno niewyraźna jestem [emoji16] ale łapa jest [emoji23][emoji16][emoji123]
Ostatnia edycja:
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
@martula1985 jakoś taka mało wyraźna jesteś [emoji6] brzunio całkiem całkiem...willa z basenem znaczy się [emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
martula1985
Fanka BB :)
Nawet dwoma@martula1985 jakoś taka mało wyraźna jesteś [emoji6] brzunio całkiem całkiem...willa z basenem znaczy się [emoji16]
Ale od ostatniej wizyty, pomimo leżenia w łóżku i obijania się, przytyłam 0,4 kg [emoji16][emoji123]
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Nawet dwoma
Ale od ostatniej wizyty, pomimo leżenia w łóżku i obijania się, przytyłam 0,4 kg [emoji16][emoji123]
To super [emoji6]
reklama