reklama
Ja jutro zaczynam 15 tc i brzuszek juz spory, jeszcze do ukrycia pod ubraniem, ale juz coraz ciężejPatrzę na te Wasze maleńkie brzuszki to z przerażeniem myślę jak ja będę wyglądać za kilka miesięcy. To bylo 2 tyg temu czyli w 13 tyg ciąży. A waga wskazuje niewiele ponad 59kg (172cm) czyli nie jest źle
Mi leci 16 tc i brzuch wyskoczył mi klika dni temu, już taki sporawy...Ja jutro zaczynam 15 tc i brzuszek juz spory, jeszcze do ukrycia pod ubraniem, ale juz coraz ciężej
Chyba już czas na te nasze brzuchyMi leci 16 tc i brzuch wyskoczył mi klika dni temu, już taki sporawy...
No już czas, bo niedługo połowa ciąży nam stuknie, ale wierz mi, że jeszcze nam się znudzą te nasze brzuchyChyba już czas na te nasze brzuchy
Monisiek88
Fanka BB :)
No wlasnie a moj wyglada jak opona spozywcza a tu 16 tyfzien za dwa dni
Mój wyskoczył i oprócz tłuszczu już widać zaokrąglenia, dziwnie bo wypchało mi chyba żołądek bo nad pępkiem już mnie wydęłoNo wlasnie a moj wyglada jak opona spozywcza a tu 16 tyfzien za dwa dni
Chrząszczyk
Mnie tak wypchnęło, że nawet pępka nie szczedziło[emoji16]Mój wyskoczył i oprócz tłuszczu już widać zaokrąglenia, dziwnie bo wypchało mi chyba żołądek bo nad pępkiem już mnie wydęło
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
mavika
Czemu nie widzę zdjęcia?Patrzę na te Wasze maleńkie brzuszki to z przerażeniem myślę jak ja będę wyglądać za kilka miesięcy. To bylo 2 tyg temu czyli w 13 tyg ciąży. A waga wskazuje niewiele ponad 59kg (172cm) czyli nie jest źle
reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka