reklama
kasica212
Sanka & Samka
Andzia - Oskar ma taki spokojny wyraz twarzy zawsze. Niewzruszony.
Sylwia, dziękuję - chyba wszytskie dzieci są ładne, nie?
ja czekam na zdjęcia twoich chłopaków.
Kasica, bardzo dziękuję, za miłe słowa. Twoje króliczki rewelacyjne. a Samka faktycznie duża!
Sylwia, dziękuję - chyba wszytskie dzieci są ładne, nie?
ja czekam na zdjęcia twoich chłopaków.
Kasica, bardzo dziękuję, za miłe słowa. Twoje króliczki rewelacyjne. a Samka faktycznie duża!
to ja wrzucam resztę.
Kasiu pokarz mi swojego Filipka i siebie bez okularów!
Malinko, wrzuciłam zdjęcia, teraz kolej na ciebie.
Zobacz załącznik 413291 Zobacz załącznik 413292 Zobacz załącznik 413293 Zobacz załącznik 413294 Zobacz załącznik 413295 Zobacz załącznik 413296 Zobacz załącznik 413297 Zobacz załącznik 413298 Zobacz załącznik 413299
Kasiu pokarz mi swojego Filipka i siebie bez okularów!
Malinko, wrzuciłam zdjęcia, teraz kolej na ciebie.
Zobacz załącznik 413291 Zobacz załącznik 413292 Zobacz załącznik 413293 Zobacz załącznik 413294 Zobacz załącznik 413295 Zobacz załącznik 413296 Zobacz załącznik 413297 Zobacz załącznik 413298 Zobacz załącznik 413299
Witam;-)
nie mogłam przejść obojętnie obok tylu cudownych zdjęć.
Marta uroczo się prezentujecie... Niesamowite że masz 3 dzieciaków i nad tym wszystkim panujesz ja mam problem z ogarnięciem jednej sztuki
Poza tym wyglądasz jak nastolatka
Dzieciaczki śliczne i co tu dłużej pisać....same pozytywy
Andzia Oskar wyrasta na fajnego chłopaka zdjęcie z założonymi rekami nad głowa najlepsze
Kasia króliczki słodkie możesz być dumna ze swoich dziewczynek a w szczególności z Roksanki z tego co piszesz dzielna z niej dziewczynka
nie mogłam przejść obojętnie obok tylu cudownych zdjęć.
Marta uroczo się prezentujecie... Niesamowite że masz 3 dzieciaków i nad tym wszystkim panujesz ja mam problem z ogarnięciem jednej sztuki
Poza tym wyglądasz jak nastolatka
Dzieciaczki śliczne i co tu dłużej pisać....same pozytywy
Andzia Oskar wyrasta na fajnego chłopaka zdjęcie z założonymi rekami nad głowa najlepsze
Kasia króliczki słodkie możesz być dumna ze swoich dziewczynek a w szczególności z Roksanki z tego co piszesz dzielna z niej dziewczynka
malinka009
Fanka BB :)
Martuś no REWELACJA !!! Zazdroszczę Ci tej ślicznej i wesołej gromadki Też bym tak chciała, może za kilka lat Cię dogonię he he Marta a tak w ogóle to tak jak napisała AgA- wyglądasz jak nastolatka ludzie nie mówią, że jesteś siostrą swoich dzieci he he he ???
Jak znajdę chwilkę to na pewno wstawię jakieś zdjęcia
Jak znajdę chwilkę to na pewno wstawię jakieś zdjęcia
reklama
wyglądasz jak nastolatka ludzie nie mówią, że jesteś siostrą swoich dzieci he he he ???
no trochę chyba przesadziłaś .
a tak szczerze to za siostrę chyba nie, ale za nastoletnią matkę niestety sie zdarza.
no i niestety bez dokumentu alkoholu mi nie sprzedają.
także nie ma się co śmiać.