reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

reklama
Piękne macie dzieciaczki, nie ma co:-)

Ja coś nie mogę wgrac zdjęc:-( Jakiego programu używacie do zmniejszania fotek?

ImageShack® - Online Media Hosting

Ati piękne zdjęcia :-D moja też nie lubi na brzuchu :baffled:

Trochę moich Dzieci
DSC08078.jpgDSC08125.jpgDSC08132.jpg

ati monysia śliczne zdjęcia
malutka a już chciałam pytać czy się na na ciemny kolor przefarbowałaś ;). Dopiero odkryłam te filmiki ;p. Widać, że silny chłopak rośniek.

Przemalowałam się na oberżynę :-D Włosy mam już dość długie, niedawno zrobiłam pasemka blond i jakoś mi nie podpasiło:sorry2: i na drugi dzień położyłam oberżynę, a dokładnie tydzień temu:-p:-D

reklama
Do góry