reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

ja też moczę uszy od początku i pępek też moczyłam u jednej i drugiej ...

jewcia ja bym chyba zawału dostała a kot by wyleciał prze okno
nie za to że leżał przy dziecku bo moi rodzice też mają kota i nieraz się młodym przyglądał i wąchał
ale tak łapę położył ... wystraszyłabym się :szok:

reklama
jewcia ja moja tez kapie tak jak Ty i ma zamoczone uszy :-) co do kota to ja moje przeganiam, bo jeden z nich to ma odchyły czasami i bywa nieprzewidywalny, dam tylko obwąchac mala i gonię. A Maja przesłodka!

malutka ale super podnosi główke Filipek z pozycji leżącej, moja kiedys lepiej podnosiła a teraz nie bardzo, muszę chyba poćwiczyc to u niej. A powiedz zauwazylam,ze na filmiku trzymasz go w pozycji siedzącej na kolankach, ja tak moja Hanie też tak trzymam ale słyszę,że nie powinnam tak. Jak to jest? Bo czemu niby?

Misia-A śliczne duże oczka ma Twoje Bobo :-)

Marti_1984 Ale fajna Mikołajka :tak:

Mileczka Ale Marko się mocno zmienia! Rośnie chłopak :-)

gosiane
super wloski ma Jaś! Mojej się przerzedziły niestety.

jagmar Ale czadowa czupryna!

elifit super masz smieszka :-)

Kasiadz ale Twoja mała ma słodkie usta takie pełne, oj będziesz odganiać chłopaków ;-)

no nieźle z tym kocurem hihi - ja mojego wyganiam z łóżeczka i sie strasznie złoszczę jak tam sierściuch włazi, ale jeszcze mu sie nie zdarzyło wejść jak młoda jest w środku
a mam pytanko odnośnie kąpieli, tak po tych zdjęciach mi się nasunęło, a mianowicie widzę że maja leży w wodzie i nie jest podpierana, a co z moczeniem uszu? bo my bardzo uważamy zeby do nich woda nie wpłynęła bo ponoć należy tego unikać?
Ja też zawsze wyganiam, ale tutaj nie miałam pojęcia że kotka sobie się wyleguje z moją córką, jak podeszłam to byłam w lekkim szoku, wszystkich zwołałam żeby zobaczyli i odrazu za aparat, a po sesji odrazu ją zabrałam z łózeczka. A tą łape to dała w czasie robienia zdjęć, chyba dla lepszego efektu:-D.Ja to wogóle nie lubie jak mi wchodzi do tego pokoju, ale tu się przemkneła niezauważalnie.
A co do kąpieli to ja nigdy nie słyszałam, ze nie wolno moczyć uszu, ale nic złego się nie dzieje, więc chyba to nie szkodzi. A mała tak uwielbia kąpiele że szok, aż piszczy z zachwytu w tej wannie i tak wyma****e kończynami że łazienka cała zalana.Bezcenne:-).

ja też moczę uszy od początku i pępek też moczyłam u jednej i drugiej ...

jewcia ja bym chyba zawału dostała a kot by wyleciał prze okno
nie za to że leżał przy dziecku bo moi rodzice też mają kota i nieraz się młodym przyglądał i wąchał
ale tak łapę położył ... wystraszyłabym się :szok:
Ja też trochę się wystraszyłam, ale ona bardzo po macierzyńsku potraktowała Maje, choć wolałabym żeby to się nie powtórzyło, bo z kotami to nigdy nic nie wiadomo.

Ostatnia edycja:
jewcia ja moja tez kapie tak jak Ty i ma zamoczone uszy :-) co do kota to ja moje przeganiam, bo jeden z nich to ma odchyły czasami i bywa nieprzewidywalny, dam tylko obwąchac mala i gonię. A Maja przesłodka!

malutka ale super podnosi główke Filipek z pozycji leżącej, moja kiedys lepiej podnosiła a teraz nie bardzo, muszę chyba poćwiczyc to u niej. A powiedz zauwazylam,ze na filmiku trzymasz go w pozycji siedzącej na kolankach, ja tak moja Hanie też tak trzymam ale słyszę,że nie powinnam tak. Jak to jest? Bo czemu niby?

Misia-A śliczne duże oczka ma Twoje Bobo :-)

Marti_1984 Ale fajna Mikołajka :tak:

Mileczka Ale Marko się mocno zmienia! Rośnie chłopak :-)

gosiane
super wloski ma Jaś! Mojej się przerzedziły niestety.

jagmar Ale czadowa czupryna!

elifit super masz smieszka :-)

Kasiadz ale Twoja mała ma słodkie usta takie pełne, oj będziesz odganiać chłopaków ;-)

Chodzi zapewne o kręgosłup, ale mój jest tak sztywny ,że ja się nie boję:-D I jeszcze raz powtórzę, to nie ja go na tym filmiku trzymałam ;-):-D

jewcia sliczna ta twoja coreczka :) kot niezly, nasz tak blisko nie podchodzi, ale czasem jak placze to przed nia siada (np kolo hustawki czy lozeczka) i czeka az my przyjdziemy a potem odchodzi, a mine ma w stylu "dziecko ci placze a ty gdzie jestes?" ;)

A to dzisiejsze jak sie małej zasnęlo oraz ujęcie jak pierwszy raz nie płacze na brzuszku - pierwszy raz przodem do mnie i dlatego pewnie:-)

DSC07415_1th.jpg DSC07421_3ath.jpg DSC07431_th.jpg

ati słodkie zdjęcia.
a odnośnie płaczu na brzuszku to zauważyłam że moda leży spokojnie jak położy ją się przodem do tv, a jak głowę wysoko podnosi - bo tv na ścianie wisi:)

reklama
Do góry