reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

reklama
malutka Filipek superaśny, fajne filmiki, tylko na drugi raz proszę nie zapominać o dzwięku, bo ja nie doczytałam i klikam wszystkie możliwe klawisze, a tu nie słychać Filipka.

Dzisiaj u nas po południowej drzemce, podchodze do łóżeczka a tam spójrzcie same, kto pilnuje moją Maje.
DSCF3864.jpgDSCF3866.jpgDSCF3868.jpg
DSCF3854.jpgDSCF3853.jpgTu mamy trzy miesiące, a niżej dzisiejsza kąpiel
DSCF3882.jpgDSCF3881.jpg

Załączniki

• DSCF3859.jpg
    DSCF3859.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 64
no nieźle z tym kocurem hihi - ja mojego wyganiam z łóżeczka i sie strasznie złoszczę jak tam sierściuch włazi, ale jeszcze mu sie nie zdarzyło wejść jak młoda jest w środku
a mam pytanko odnośnie kąpieli, tak po tych zdjęciach mi się nasunęło, a mianowicie widzę że maja leży w wodzie i nie jest podpierana, a co z moczeniem uszu? bo my bardzo uważamy zeby do nich woda nie wpłynęła bo ponoć należy tego unikać?

Jewcia no super!!! :-D Ale kotkowi dobrze:-D Jeszcze trochę to przed małą będzie uciekał:tak::-D
Mnie też to zastanawia z tymi uszami, kurcze moje trzecie dziecko ale my też zawsze na uszy uważamy i jeszcze żadne z moich tak sobie w wannie nie leżało, normalnie jestem pełna podziwu ,aż zazdroszczę jak widzę jak ona sobie swobodnie leży :-D

reklama
Z tymi uszami to stary przesąd. Ja moczę uszy. Położne w szpitalu mówiły, że nie należy tego unikać bo przecież dzieci moczą się przez 9 miesięcy ciąży w wadzie i uszy mają na miejscu. Ważne, żeby po takim moczeniu dziecka na spacer nie brać ale to chyba oczywiste.

Jewcia mała w tej wanience ma takie wielkie oczy :), wpatruje się w fotografa Kot spryciarz, wybrał sobie wygodne, przytulne łoże.

Do góry