reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

Gosiane no jak aniolek na fotach wychodzi kto by pomyslal , ze potrafi zalezc za skore ;-)

Zobacz załącznik 425552Zobacz załącznik 425553Zobacz załącznik 425554Zobacz załącznik 425555 siostrzyczki 3 miesiące i 21.
ciężko zrobić ruszającym się dzieciom dobre nie zamazane zdjęcie ;p

jej jakie ma wloski !! cudna i wydaje sie jakby z pol roku miala :)
zebys wiedziala , ze ciezko ... moj sie tak rusza non stop , ze masakra hehe
do tego jak widzi aparat to od razu sie na niego gapi i koniec usmieszkow wiec i zlapac jakis graniczy z cudem ...

sliczna zima i sliczny misio :)

A to jeszcze Ola i Ja świątecznie :-)

Słodkie te nasze pażdziernikowe bobasy aż się sama gęba cieszy jak sie fotki ogląda :)

przeslodka kruszynka :) no i mama sliczna :)

to i ja cos wkleje tutaj a nie tylko FB :)
te najnowsze
OSePa.jpg

WAcKh.jpg

HiC6u.jpg

djpY2.jpg

reklama
jagmar śliczne córeczki masz, widać że siostrzyczki się kochają.
Misia piękna zimowa sesja
Marti słodziutka ta Twoja mikołajkowa Ola jak nie wiem.
Asionku no wreszcie i Ty pokazałaś Tego przystojniaka, co chodzi spać o przyzwoitych porach, zawsze daje Go za przykład swojej Mai.Rozkoszny facecik.

Misia - to już stawiacie małego? ale u was zima... jeszcze trochę i nie nadążymy biegać za tymi naszymi pociechami:)
Marti - śliczna Mikołajka:)
Asionek - mały przystojniak

no to ja pochwale sie fotomontażem. Jeszcze nie zdecydowałam który wybrać, ale chyba ten drugi. Fotomontaże mają nazwę wykonawcy która rzecz jasna zostanie usunięta z jednego na który się zdecyduję:)
Zobacz załącznik 425803Zobacz załącznik 425804Zobacz załącznik 425805Zobacz załącznik 425806Zobacz załącznik 425806
oj to ostatnie dodało mi się dwa razy, nie będę się już bawiła w usuwanie:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny świetne zdjęcia
misia macie fajowy kombinezon
asionek Twój wygląda na starszego, moja jest malutka (dopiero 5kg przekroczyła) i na żywo wygląda na mniejszą.
marti krasnalek świąteczny
kasia ja bym wybrała pierwszą ale to dlatego, że nie lubię nadmiaru ozdobników. Całkiem fajny pomysł na prezenty na dzień babci i dziadka

Misia super! Mały zdolniacha :) Nie ma to jak zabawa na śnieżku :D

Marti przepiękne zdjęcie! Mama i maleństwo wyglądają wspaniale!

Asionek śledzę cały czas na fb i Nathaniel cud, miód, orzeszki :D

kasiadz aleeee suuuuper! Ja bym wybrała jeden lub dwa :)

Asionku no wreszcie i Ty pokazałaś Tego przystojniaka, co chodzi spać o przyzwoitych porach, zawsze daje Go za przykład swojej Mai.Rozkoszny facecik.

hehe no tylko na dzien dzisiejszy z dobrych rzeczy to spanie na noc zostalo :) bo reszta sie calkiem popsula :/

Asionek - mały przystojniak

no to ja pochwale sie fotomontażem. Jeszcze nie zdecydowałam który wybrać, ale chyba ten drugi. Fotomontaże mają nazwę wykonawcy która rzecz jasna zostanie usunięta z jednego na który się zdecyduję:)
Zobacz załącznik 425803Zobacz załącznik 425804Zobacz załącznik 425805Zobacz załącznik 425806Zobacz załącznik 425806
oj to ostatnie dodało mi się dwa razy, nie będę się już bawiła w usuwanie:)

pierwsze mi sie bardziej podoba :) a mala wyszla przeslodko !!

asionek Twój wygląda na starszego, moja jest malutka (dopiero 5kg przekroczyła) i na żywo wygląda na mniejszą.
a

no widzisz jak foty przeklamuja :) moj to pewnie z 7000g juz ma klocek maly :)))

Asieńko, Nathaniel strasznie do Ciebie podobny!!!!!!!!Ale cudny chłopczyk!!!!!!!

no widzisz kazdy mowi , ze do mnie :) chyba tylko jedna znajoma twierdzi , ze wykapany tata .. dziekujemy za komplementy :)

reklama
Do góry