reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

Misia super sie usmiecha :-) i glowka wysoko naprawde / slodziak
mileczka jak zwykle super :-D przystojniak rosnie, nie ma co
Gosiane juz pisalam, ale Jas jest naprawde uroczy. wydaje sie taki grzeczny :-p

reklama
Pare dni tu nie zaglądałam a tu tyle fotek!
anek jak słodko śpi przy flaszce-bombowo.
Ati córunia mamuni, ślicznie.
cytryna Twoja córcia wybitne ma te włosy-naprawde udana.
elifit jak oglądałam Twojego chichraka to śmiałam się razem z nim-super, u nas jeszcze aż tak się nie śmiała.
kasiadz śliczna dziewczynka i na każdym zdjęciu wygląda inaczej.
Misia ale dużo uśmiechniętego buziaka, a główkę pięknie, wysoko już trzyma.
mileczka Twój Maro przeprzesłodki!
gosiane Twój synuś też już sporo włosków ma, a na pierwszym zdjęciu to jak lala,rozkoszek.

IMG_1379.jpgIMG_1410.jpgIMG_1581.jpgIMG_1568.jpg siostrzyczki 3 miesiące i 21.
ciężko zrobić ruszającym się dzieciom dobre nie zamazane zdjęcie ;p

Napatrzeć się nie mogę na te Wasze pociechy:-D Cholera jakbym swojego w domu nie miała:-D Nie mogę wyjść z podziwu ,że co niektóre mają taki bujne włoski, kurcze cytryna,gosiane ,jagmar normalnie bomba te fryzurki! i maluchy przesłodkie! Mój niby włoski miał jak się urodził ale nie takie:szok: i już mu się boki wytarły i zostały tylko na górze, wygląda jakby mu ktoś maszynką wygolił:-D
Elifit super śmieszek ,uśmiałam się razem z nim:-D
Kasiadz, Misia,Mileczka przesłodkie maleństwa i faktycznie z dnia na dzień się zmieniają te nasze dzieciaki :tak:

reklama
A to jeszcze Ola i Ja świątecznie :-)

Słodkie te nasze pażdziernikowe bobasy aż się sama gęba cieszy jak sie fotki ogląda :)

Załączniki

• IMG_4328.jpg
    IMG_4328.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
Do góry