reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

Dawno tu nie zaglądałam, ale rosną dzieciaczki!!
kasiadz ale ci ładnie w tej fryzurce, a malutka jak księżniczka w tej sukience wygląda!:-)
malutka ale masz w domu małych przystojniaków!!! jak mi się takie chłopaczki strasznie podobają! ja chce synusia!!

Średniego mogę Ci pożyczyć na jakiś czas :-D:-D Gwarantuję ,że szybko Ci się synusia odechce :-D:-D

reklama
kasia - mała wygląda jak słodka laleczka :-)

malutka - zazdroszczę tak jak Sivi chłopaków też by mi się jeden przydał ;-)
Tobie też mogę na trochę użyczyć :-D:-D
az tak daje czadu?????ja tam też przyłączam sie do pozytynych "zazdrośnic":-D:-D:-D:-D

Daje to jest mało powiedziane :-D Qrwa on za troje nadrabia:-D:-D Ale pamiętam jesteś następna w kolejce:-D Moment Wam przejdzie ochota na chłopców :-D:-D

Hmmmm.... Ja to mam tylko nadzieję ,że Was ten najstarszy nie interesuje :szok::-D:-D:-D Bo tego nie oddam :no::-D

malutka,ja tam bym nie narzekała mając samych chłopów w domu....
widzę jak mój chodzi-sam jeden królewicz a baby(tzn.ja,córka i pewnie potem druga)nadskakują mu we wszystkim i ze wszystkim....he he he

Ty jesteś ich królewną;)))))

Mam czas to dodaje :-)
a co tam :-p

Sylwestrowo na kolanach u tatusia
Zobacz załącznik 421528

sliczny synus !! :)

jak nie powiekszam foto to do mojego bardzo podobny ...

no to i ja wrzucę
wigilia..
Zobacz załącznik 421533
a fotki z sylwestra jak znajdę chwilę żeby je zgrać, to jest zdjęcie zrobione telefonem

sliczna rodzinka :) i ladne te biale ozdoby na choince :) juz wiem jaki kolor bedzie na nastepny rok hehe

jak mi się takie chłopaczki strasznie podobają! ja chce synusia!!

malutka - zazdroszczę tak jak Sivi chłopaków też by mi się jeden przydał ;-)

ja tam też przyłączam sie do pozytynych "zazdrośnic":-D:-D:-D:-D

no moje kochane trzeba sie w takim razie do roboty brac :-D:-D:-D

reklama
heheh ja też mówię mojemu, że na 1000% będzie 3 córka więc niech skończy gadać o kolejnej ciąży :-p
Miłka i ja tak mówiłam przed ciąża,że skusiłabym się na córkę, ale na pewno będzie trzeci syn, no i okazało się, że się myliłam=mam córeczkę.

Odwiedzam ten wątek regularnie i zawsze mi się gęba cieszy jak oglądam Wasze pociechy, są bardzo kochane-wszystkie. To może i my się pokażemy.
DSCF3836.jpg_DSC0013 kopiastare.jpg_DSC0032 kopia.jpg_DSC0111 kopia.jpg_DSC0127 kopia.jpg_DSC0175 kopia.jpg_DSC0189.jpg_DSC0196 kopia.jpg_DSC0247.jpg

Do góry