reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

Dziękujemy!
Azorek ja też nie pływam, co najwyżej z deską, przy krawędzi basenu i broń Boże żeby sie ktoś zbliżał. Dlatego mój z nią wchodził do wody, a szkoda bo u nas są zajęcia dla dzieci ale w południe i w tygodniu, wiec ja panikara nie pójdę.

reklama
Dziewczyny ale na takich basenach z zajęciami dla niemowląt, wody jest co najwyżej do pasa więc można stać na własnych nogach :D
Wcale nie trzeba umieć pływać :)

Miranda Jagoda swietnie plywa:-D Tez juz sie wybieram od 3 miesiecy na basen z malym. Troche sie boje ale skoro piszecie ze wody jest tylko do kolan to moze sie wkoncu skusze :-)

Ja też tak myślę już od jakiegoś czasu o basenie z Hanią. Dziewczyny czy na prawdę sprawia to frajdę takim małym dzieciom? Boję się trochę czy sobie tam poradzimy, czy Hania nie będzie płakać i czy się nie zrazi do wody do końca życia.

witam mamusie i wszystkie slicznosci na tym forum..co dzieciaczek to sliczniejszy..dopiero sie porodzily te nasze dzieciaczki a tu juz siedza wstaja zabki dostaja,,ach jak ten czas leci..ja tez juz bylam z derya 2 razy na basenie i bardzo jej sie podobalo..wszystkie dzieciaczki sa przeslodkie..

reklama
Wątek naprawdę super:-)
Gabi mała modelka, a ciuchy ma świetne, ech naprawdę świetnego masz tego lumpka Efe:rofl2:
A Amelka jak super stoi i siedzi:tak:, chyba tu jest najstarsza co?
Jagódka na basenie pięknie wygląda;-)
Hani uśmieszek mnie rozwalił:-D
A Miko jaki duży chłopak już sam je i pije:szok::-D
Zulejka udały Ci się dzieciaki są świetne:-)
A Oli i mama prześliczne laseczki:tak:
Acha i Karolinka sesja w kapelutku świetna no i filmiki z Marysią i Oliwką oglądałam po kilka tak się napatrzyć nie mogłam:-D:-D

No i ja się pochwalę moim półrocznym chorukiem;-)

Załączniki

• w kąpieli..jpg
    w kąpieli..jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 39
  • w ł
    w ł
    26,5 KB · Wyświetleń: 38
  • tupty..jpg
    tupty..jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 42
Do góry