reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych kruszynek z USG

reklama
na pewno, a ile Mała juz waży?
nie mam pojęcia ile teraz waży, bo lekarz nam robił usg bez jakichkolwiek pomiarów-to badanie robił mi inny lekarz (nie ten, do któgo chodzę na wizyty) i mówił, że pomiary robi się na usg 2D, a takie posiada również mój lekarz i on mi podaje takie parametry :tak::tak::tak:
znam tylko te z 9 kwietnia, które podawałam już wcześniej :-):-)

Ostatnia edycja:
wg twojego tego pierwszego zdjecia interpretowaliśmy nasze i musze powiedzieć,że u ciebie pięknie widać,że dziewczynka u nas jest tego stanowczo za dużo jak na dziewczynke,chyba ze jest tylko fotka rozmazana
na pewno następnym razem się ładnie pokaże, bo mi dopiero na tym usg 4D udało się dokładnie zobaczyć co tam chowa między nogami ;-)

Izabela przepiekne zdjecia, gratuluje pieknego skarbka :)

Ja tez niedlugo mam wizyte na 4D i jestem bardzo podekscytowana:-)

A ponizej zdjecie synka z 21 tygodnia.

Załączniki

• scan- 15-04-09-21 week.jpg - Copy.jpg
    scan- 15-04-09-21 week.jpg - Copy.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Ha ha:-) dzieki

Maly spal grzecznie przez cale badanie i pozwolil sie obejrzec z kazdej strony. Grzeczny chlopczyk :-D

Moj N. jak go zabaczyl powiedzial:"o kurcze jaki on chudziutki, zjedz cos kobieto!":-)

Do góry