reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

Sembo slicznie i opadl na pewno takze juz chyba niedlugo.;-)

Fiolkowa twoj tez sliczny i fajna fryzurka;-):-)

A moj brzuch to jeszcze troche i po ziemi sie bedzie toczyl strasznie mam go nisko az mezowy wczoraj sie mnie pyta czy brzuch mi sie nie urywa:-D

reklama
sembo, a wg mnie to po Twoim brzuszku widać jak grawitacja wpłynęła na córeczkę:-) no i nie za wcześnie opadł? bo do 36tc to chyba jeszcze pod biust powinien sięgać:cool2:

Fiołkowa,
nie wiem ile masz lat, ale młodo wyglądasz na tym zdjęciu:rofl2:

sembo, a czujesz jeszcze ucisk na żebra/płuca? czy tylko na szyjkę i pęcherz? nasze terminy nie tak odległe, a ja na ostatniej wizycie dostałam pochwałę od dr że mój brzuch się podniósł, więc medycznie poprawa, choć ja czuję że bąbel mi skacze po pęcherzu, a i na żebra uciska:eek: może to kwestia ułożenia, bo mój bąbel jakoś bokiem leży:sorry:

Dziękuję za komplementy:zawstydzona/y: Moja wczorajsza fryzura niestety nieco oklapła i już nie wyglądam tak zabójczo, jak wczoraj:-D

julka
- osiemnastka ze mnie, co?:-D

sembo - śpiesz się powoli;-)

julka - to na pewno wina słabego światła w moim przedpokoju :tak: Ja raczej wyglądam na swój wiek, a jeszcze teraz z opuchniętą twarzą wyglądam jak świnka:eek:

reklama
dobra, dobra! już mnie nie pocieszaj:-p światłem liftingu nie zdziałasz:-D ja też mam już poooolichy, więc akurat dobry moment na porównania;-)

Do góry