ja własnie mam dużo takich snów i niestety nie z partnerem co czasami rano mnie przeraża jak się budzę i widzę jego obok.
reklama
Jacek_i_Jagoda
Fanka BB :)
Jacek i Jagoda - eee tam, Freud zasłynął z tego, więc logiczne jest, że będziemy się na niego powoływać pisząc o snach, zbereźnych zwłaszcza. W XXI wieku wszystkich twórców teorii psychologicznych i filozoficznych można w ten sposób obalać, a artykuł, który przytoczyłaś wlecze się, jak flaki z olejem... Także powoływanie się na Freuda jest jak najbardziej zasadne, moim zdaniem, bo bardziej znanego "gościa od seksu" to chyba nie ma... Chyba, że Doktor Szczyt
Przyszłytata92
Zaangażowana w BB
A ja polecam zajrzeć w takim wypadku do czegoś takiego jak Wielki Ilustrowany Sennik - wyd. SARMACJA - Sprzedajemy.pl Ciekawe co w takim wypadku znaczą wasze sny Pewnie po prostu czujecie chęć zobaczenia jak to jest z innym po ślubie Bardzo dużo facetów ma podobnie i poniekąd z tego też biorą się rozwody
Lew Starowicz i Wisłocka są wystarczająco znani. A jeśli jakiś psycholog, psychoterapeuta i pokrewny tylko opiera się w swojej pracy na teoriach Freuda, to jest niedouczony, bo od tamtego czasu wymyślono wiele innych, mądrych i skutecznych rzeczy, które dalekie były od twierdzeń tego pana.Jacek i Jagoda - eee tam, Freud zasłynął z tego, więc logiczne jest, że będziemy się na niego powoływać pisząc o snach, zbereźnych zwłaszcza. W XXI wieku wszystkich twórców teorii psychologicznych i filozoficznych można w ten sposób obalać, a artykuł, który przytoczyłaś wlecze się, jak flaki z olejem... Także powoływanie się na Freuda jest jak najbardziej zasadne, moim zdaniem, bo bardziej znanego "gościa od seksu" to chyba nie ma... Chyba, że Doktor Szczyt
A co do realizacji fantazji, to zawsze powinny być za zgodą obu stron, a i nie zawsze realizacja prowadzi do dobrych rzeczy, bo po chwilowym zaspokojeniu przychodzi niepokój, że jednak żałuje się tego, co się stało. Całkiem normalne i zdrowe są sny erotyczne u kobiet, szczególnie w 2 trymestrze, kiedy wzrasta najczęściej zapotrzebowanie na seks, a kobieta pełna jest buzujących w niej hormonów.
reklama
Podziel się: