Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy stosował ktoś? np Saxendę? Czy są efekty? Czy istnieją zastrzyki bez recepty? Mam 20 kg do zrzucenia.
dziękuję mam mało czasuZnajomy stosował ozempic. Nic nie dało bez diety i ćwiczeń To nie jest magiczna różdżka do tego trzeba tak samo racjonalnego żywienia i ruchu.
Małymi kroczkami można zrzucić bez wspomagania się.
Czemu mało czasu?dziękuję mam mało czasu
Kiedyś czytałam, ze te zastrzyki saxenda to feler jest. Sporo osób narzekało, że nie dość, że nie schudła. To w dodatku nabawili sie skutków ubocznych. Czy warto ? Nie wiem, bo nie stosowałam. A ile czasu masz na to by zdobyć forme, zrzucić wagę?Czy stosował ktoś? np Saxendę? Czy są efekty? Czy istnieją zastrzyki bez recepty? Mam 20 kg do zrzucenia.
No i trzeba również wziąć pod uwagę inne czynniki, bo być może masz coś z tarczycą? Takie odchudzanie się na tabletkach czy samemu bez wiedzy jest niebezpieczne.Co to znaczy "mam mało czasu"?
Trzeba się umówić do dobrego dietetyka i trenera personalnego.
Polecam się ruszyć. Te zastrzyki są głównie dla chorych. Jeżeli nie masz zaleceń żeby ich używać, to nie powinna ich brać. Powiem wprost, przez takie osoby jak Ty chorym brakuje tego leku.