reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zapytanie. Antykoncepcja.

reklama
Rozwiązanie
Ja polecam krążek nuvaring!
11 lat brałam tabletki zanim gin uświadomił mnie, że jest coś takiego jak krążek.
Wkładasz na 3 tyg potem na tydz wyjmujesz i z głowy.
Nie słuchaj że żadna metoda antykoncepcji nie jest 100 procentowa. Owszem jest ryzyko ale mimimalne przy tabletkach czy krążku natomiast prezerwatywa pęka i jest strach, ja musiałam zastosować tabletke 72h przez pękniętą gumę 😬
Praktycznie żadna metoda antykoncepcji nie daje 100% pewności, że ciąży nie będzie.
Czy to będą tabletki, zastrzyki, plaster czy spirala. Uprawiając seks musisz się liczyć z tym, że możesz zajść w ciążę.

A wracając do tematu prezerwatyw - mnie nigdy nie zawiodły.

Zdazylo mi się ze Nam pękła prezerwatywa po stosunku...
Zadna metoda nie daje 100%tak jak pisze kolezanka wyżej
Zawsze jest ryzyko...nawet ciaza zdarza sie kobietą które maja złożona spiralę...No takie życie...ale.dobrze ze mowisz o prezerwatywach bo zawsze lepsze to niz metoda przerywana

reklama
Ja polecam krążek nuvaring!
11 lat brałam tabletki zanim gin uświadomił mnie, że jest coś takiego jak krążek.
Wkładasz na 3 tyg potem na tydz wyjmujesz i z głowy.
Nie słuchaj że żadna metoda antykoncepcji nie jest 100 procentowa. Owszem jest ryzyko ale mimimalne przy tabletkach czy krążku natomiast prezerwatywa pęka i jest strach, ja musiałam zastosować tabletke 72h przez pękniętą gumę 😬

Rozwiązanie
Do góry