[FONT=Times New Roman, serif]Moi mężczyźni są strasznie zakatarzeni, mąż przyniósł jakąś francę z pracy, a mały chyba się od niego zaraził:-( U Adasia mojego synka nosek jest strasznie podrazniony aż trochę krew leci, próbowaliśmy kropli ale po nich jeszcze silniej krwawi:-( no i na nich jest napisane że można je używać tylko parę dni nie dłużej, możecie polecić mi coś co nie powoduje krwawienia z nosa??[/FONT]
reklama
goniasobol
Fanka BB :)
Ja używam Otrivin w aerozolu, oczyszcza i nawilża nosek, u nas nie było żadnych podrażnień, no i maść majerankowa pod nosek
[FONT=Times New Roman, serif]witam. na mnie krople w ogóle nie działają, przetykają nos na chwilę dosłownie a potem od nowa, no i wyruszają śluzówkę:/ przestałam w ogóle je stosować bo miałam tak podrazniony nos że parę razy wywołałam panike w miejscach publicznych tak mi krew sikała z nosa:/ mnie o wiele bardziej służy woda morska do nosa, bo jest super łagodna, nawet dla mojego nadwrażliwego nosa. ja kupuje taką z syrenka na pudełku, myslę żę powinna pomóc też twoim chłopakom[/FONT]
Kamiśka :)
Ja używam nasivin soft.
Najlepszy sposób to jak najczęściej oczyszczać i nawilżać.
Woda morska w sprey'u i aspirator do nosa.
No i nawilżać powietrze w domu.
I jeśli oprócz kataru nic więcej nie dolega to na podwórko, teraz ładna pogoda a na świeżym o wiele lżej się oddycha.
Najlepszy sposób to jak najczęściej oczyszczać i nawilżać.
Woda morska w sprey'u i aspirator do nosa.
No i nawilżać powietrze w domu.
I jeśli oprócz kataru nic więcej nie dolega to na podwórko, teraz ładna pogoda a na świeżym o wiele lżej się oddycha.
[FONT=Times New Roman, serif]no trzeba włozyć do nosa i psiknąć to taki standard dla sprayu. jak podasz mu to w formie zabawy to może nawet będzie mu się podobało no a mąż to chyba sam sobie poradzi, co? czy tez?[/FONT]
Kamiśka :)
Na szczęście Julia miała katar tylko raz, ale ro był koszmar wszystko na siłę M trzymał jej rączki i główkę a ja psikałam.
Mam nadzieję, że u Was pójdzie łatwiej.
Mam nadzieję, że u Was pójdzie łatwiej.
Wg.mnie żadne preparaty do nosa nie działają,trzeba wydmuchiwać wydzielinę,albo wyciągać małym dzieciom,aby katar si nie pojawiał niech biorą profilaktyczni8 oscillococcinum-1 fiolkę raz w tygodniu-dorosły granulki pod język a dziecku rozpuścić w wodzie,moja córka tak pije i jest ok.
reklama
Podziel się: